To je to što me zanima!

Snježana Mehun je luksuznim brodom vozila goste u Canessu

Uz vlasnike brodogradilišta Stefana i Daniele Frauscher, na eventu je bio prisutan i austrijski poduzetnik Franz Schillinger koji joj je pomogao u organiziranju
Vidi originalni članak

U sklopu 'Cannes Yachting Festivala', ujedno najvećeg i najluksuznijeg boat showa na svijetu, premijerno se prikazao novi brod 'Frauscher Demon 1414'. Brod je proglašen najljepšim na sajmu te će biti premjjerno predstavljen i u novom filmskom hitu 'Spiderman'.

Event je organizirala hrvatska poduzetnica Snježana Mehun (48) koja je pozvala i dio uzvanika iz Hrvatske, kao što su prijateljice Antea Kodžoman i Vivian Jurković, te druge uspješne hrvatske poduzetnike. 

Uzvanice su bile prava atrakcija u svečanim haljinanama branda Duchess kojeg nosi i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (51). Snježana je u jednom od brodova Frauscher osobno vozila uzvanike do restorana.

Uz vlasnike brodogradilišta Stefana i Daniele Frauscher, prisutan je bio i austrijski poduzetnik Franz Schillinger s kojim je organizirala ovaj event. Franz je ovim potezom najavio otvaranje predstavništva u Hrvatskoj između ostaloga i za luksuzne mega jahte San Lorenzo koje su broj jedan u svijetu luksuza.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sanoborusrcu 25.09.2019.

    Skupa

  • IvanTolić_1 23.09.2019.

    Qurvešte

Komentiraj...
Vidi sve komentare