To je to što me zanima!

Snježana Mehun primila Vlatku Pokos u krevet

Vlatka Pokos vodila je izbor za Elite model look i Fordov supermodel u istoj haljini. Pobijedila je 16-godišnja Dubrovčanka Dea Begović
Vidi originalni članak

Osnovnoškolke i srednjoškolke, natjecateljice za hrvatsku predstavnicu Elite model look, u kupaćim kostima šetale su uz bazen Hypo centra u Zagrebu. Program je ponovno u prozirnoj crvenoj haljini Matije Vujice vodila Vlatka Pokos (37).
- Nemoj biti tako službena, ipak smo nas dvije zajedno živjele - obrecnula se organizatorica izbora Snježana Mehun čim ju je Vlatka pozvala da pročita ime pobjednice.
- Moramo sada biti poslovne, ali evo za sve one koji ne znaju, Snježana je dobra prijateljica koja me primila čak i u krevet - rekla je Vlatka. Nakon što ju je Dikan izbacio iz stana, ona je utočište našla kod Snježane.
Pobijedila je 16-godišnja Dubrovčanka Dea Begović, koja će se za titulu svjetskog Elite model looka natjecati u Turskoj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ANA MARIJA 17.12.2007.

    Dan kad je Dikan izbacio Vlatku, bio je jedan od najsretnijih dana u životu S.M. jer je mogla biti u medijima i više nego inače a da ih ne potplaćuje.

  • sanjin0112 03.12.2007.

    Zašto ja ovo uopće čitam???

  • entoni 03.12.2007.

    Pokos onda niš od trudnoće sa Mehunovom samo nježnosti, možeš nas poučiti kako je to ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare