To je to što me zanima!

Sobin je pokazao dekolte: I on bi htio prodavati mandarine...

Na račun prodaje mandarina Kristine Penave našalio se i Slavko. Na društvenoj mreži objavio je fotografiju na kojoj rukama povlači košulju prema dolje i tako je 'pokazao dekolte' uz komentar da će prodavti mandarine
Vidi originalni članak

Štand u Bestovju kraj mosta koji ga spaja sa Zagrebom, s bujnim, prirodnim i nešpricanim proizvodima iz doline Neretve OPG-a Ćelić Željanka, postao je nezaobilazna točka. Prodavačica na štandu, Kristina Penava (20), tako je zajedno s mandarinama glavna tema u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na račun toga našalio se i glumac Slavko Sobin (34). Na društvenoj mreži objavio je fotografiju na kojoj rukama povlači košulju prema dolje i tako je 'pokazao dekolte' uz komentar: 'Će da prodaje mandarine'. Komentari njegovih obožavateljica pokazali su da ni žene nisu ništa manje lude za mandarinama nego muškarci ako ih prodaje prava osoba. 

- 'Ću da se zabilježim za dva kamiona mandarina', 'Možeš slobodno u Pulu', 'Nema vama prave konkurencije', 'Ću da kupim sve', 'Slavko, kupujem' - pisale su mu obožavateljice komentare ispod fotografije, koja je skupila više od tri tisuće lajkova. 

Od prve objave u 24sata Kristinu je zapratilo preko 40 tisuća ljudi. Zbog nje je Hrvatskom zavladala 'mandarinska groznica' jer su svima po društvenim mrežama puna usta mandarina.

- Mandarine sam počela prodavati tek prije tjedan dana, kada je počela sezona. Za drugi OPG prodavala sam i lubenice. Valjda sam kupcima zanimljiva jer sam mlada i nova. Mnogi mi kupci ulijeću i pokušavaju me ‘oboriti’. Jedan mi je mladić poklonio čokoladu, a na nju ispisao simpatičnu poruku i svoj broj mobitela. Ma, slađi je on od čokolade - ispričala je najpoznatija prodavačica mandarina.

Posao s voćem i povrćem doslovno cvate te joj svaki dan dostavljaju svježe iz Opuzena. Kroz dan plane oko 300 kilograma mandarina o čemu svjedoče i prazne drvene kašete. Tu su još suhe smokve. češnjak i grožđe. Proda se doslovno sve, a na veću količinu kupci dobivaju popust.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • jo2hn8ny 09.10.2019.

    On može prodavati samo krastavce.

  • jadransko 09.10.2019.

    Pa to je logika.Svi se bave sa tim mandarinama odnosno cicama jer se sva pažnja okrene na te njezine umjetne lubenice,da ljudi zaborave sva državne nedače i probleme.Ali bojim se da cicata mandarina ne padne na ležajer ih toliko gura u prvi plan,odnosno morasetako držati jer cice vuku na pod.

  • iinvidico 09.10.2019.

    H.bale vas mandarine i dekolte...

Komentiraj...
Vidi sve komentare