To je to što me zanima!

Sofia Vergara ipak se neće s Manganiellom vjenčati na ljeto

Na Božić prošle godine Joe Manganiello i Sofia Vergara zaručili su se nakon šest mjeseci veze. Manganiello je svoju zaručnicu zaprosio na Havajima uz šampanjac
Vidi originalni članak

Zvijezda serije “Moderna obitelj” i glumac Joe Manganiello (38) zaručili su se prije dva mjeseca. 

Svadba je trebala biti na ljeto, ali su je odgodili.

- Joe tada promovira novi film. Vjenčat ćemo se krajem godine - rekla je Sofia Vergara (42).

Manganiello je svoju predivnu zaručnicu zaprosio na Havajima u sumrak uz šampanjac. Glumac je sve isplanirao tjednima unaprijed i u detalje sve dogovorio s osobljem hotela u kojem su odsjeli on i Sofia. Joe je htio potpunu privatnost pa je Sofiju zaprosio u njihovom luksuznom hotelskom apartmanu. Izvor kaže da je Manganiello bio izrazito nervozan i jako se bojao da će ga Sofia odbiti. 

Vergara i Joe u vezi su od srpnja prošle godine, nakon što je ona raskinula zaruke s Nickom Loebom s kojim je bila četiri godine u vezi.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Moslavka 26.02.2015.

    Sampanjac je kriv. Jadni Joe si je malo gucnul previse, stvari gledale na gore, srce omeksalo pa ajde navali na prosidbu. Vidite kaj se trefi ako popijete malo previse, onda i macku zovete frajla. Zasto je bog stvorio alkohol, tako da i grdi dobiju malo ljubavi, narocito oko pola noci. Ne da je ona grda, ali kada ju slusas, to je kao da netko grebe plocu u skoli sa dugackim noktima.

  • hanati 25.02.2015.

    Ja se želim vjenčati sa njime!!!!

  • muskarac 25.02.2015.

    vidila sam je bez sminke i toliko sam se zgrozila da je vise ne gledam istim ocima -_-

Komentiraj...
Vidi sve komentare