To je to što me zanima!

Sofia Vergara objavila fotku s nećakinjom: 'Ajme, pa identične su! Kao da su sestre blizanke...'

Bivša zvijezda Moderne obitelji Sofia nosila je jednostavan crni top dugih rukava i kožne joggerice. Slijedeći istu temu, Claudia je nosila dekoltirani crni top
Vidi originalni članak

Na nedavnoj fotografiji koju je Sofia Vergara (50) objavila na društvenim mrežama pozira sa svojom nećakinjom, koja joj je nevjerojatno slična!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirale su u selfiju snimljenom i objavljenom tijekom promotivnog putovanja kolumbijske glumice u Walmart u Bentonvilleu u Arkansasu. Na fotografiji s nećakinjom Claudijom (30) Sofia je pokazala kako imaju skoro iste frizure, jako slično su našminkane i obje odjevene u crnu kombinaciju. 

Bivša zvijezda Moderne obitelji Sofia nosila je jednostavan crni top dugih rukava i kožne joggerice. Slijedeći istu temu, Claudia je nosila dekoltirani crni top. Odjevnu kombinaciju je dopunila puf jaknom s printom geparda i odgovarajućom malom torbicom s printom. Nosila je i sive, izrezane traperice i čizme s remenčićima s petom.

Brojni obožavatelji nisu mogli vjerovati koliko Sofia i njezina nećakinja sliče, a pojedini su komentirali i da izgledaju kao sestre blizanke iako je među njima veća razlika u godinama.

Vergarina nećakinja, Instagram influencerica je i sama glumica, a od 2018. godione vodi Latinx Now! uz Christiana Acostu i Nastassju Bolívar piše Daily Mail.

ČUDAN ODABIR Sofia Vergara došla na krštenje, fanovi se zgražaju: Neukusno je

Njezina nećakinja Claudia nadopunila je njihovu odgovarajuću odjeću zlatnim lančićem u stilu spajalice s upadljivim tirkiznim kamenom i tamnom ogrlicom u obliku srca. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 05.11.2022.

    Toliko slične, a opet toliko različite. Nedostižno.

  • BabaYaga 05.11.2022.

    Mala se fura na tetu, namjerno joj želi biti što sličnija frizurom, šminkom i odjećom

  • 05.11.2022.

    Pitanje je, da li ce i necakinja izgledati kao i teta Sofija, kad navrsi njezine godine?!! 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare