To je to što me zanima!

Sofia Vergara prije 35 godina: 'Ne mijenja način poziranja...'

Neki fanovi su primijetili da Kolumbijka nalikuje na svoju kolegicu iz 'Moderne obitelji' Julie Bown i istaknuli su kako su bili prvo uvjereni da je riječ o njoj
Vidi originalni članak

Ovo je moje prvo fotografiranje u gradu Barranquilli kada sam imala 11 godina, pohvalila se Sofia Vergara (46) na društvenoj mreži. Glumica, koja se proslavila ulogom u humorističnoj seriji 'Moderna obitelj', otkrila je fanovima kako je izgledala prije 35 godina. 

- Znači govoriš da ima nade za sve nas. Čak i tada si rasturala pozu koju sada često koristiš na snimanjima. Bila si predivna i kao dijete - komentirali su obožavatelji. Neki su primijetili da Kolumbijka nalikuje na svoju kolegicu iz 'Moderne obitelji' Julie Bown (48) i istaknuli su kako su bili prvo uvjereni da je riječ o njoj. 

- Zašto sam mislila da je riječ o Julie Bowen? Nevjerojatno je kako joj sličiš - objasnili su. Vergara je zahvaljujući ulozi 'mlađahne' supruge Glorije u 'Modernoj obitelji' posljednjih šest godina najplaćenija televizijska glumica. Kolumbijka je u 2016. i 2017. zaradila 41.5 milijuna dolara (oko 263 milijuna kuna). 

- Imam 46 godina i radim skoro 30 godina. Stoga je raditi nešto što volim u zabavljačkoj industriji i uz to zarađivati toliko novca, predivno iskustvo - rekla je nedavno Vergara za magazin Health. Glumica ima sina Manola (27) s prvim mužem Joeom Gonzalezom za kojeg se udala s 18 godina i razveli su se nakon dvije godine. 

Sofia je od 2015. u braku s kolegom Joeom Manganiellom (41), zvijezdom serije 'True Blood'

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Soraja ili Ava Karabatić?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 14.09.2018.

    lijepa je

  • prvi general 14.09.2018.

    Pak zdaj namreš nič rači kak je fletna puca bila z 11 let jer buju te sakakvi norci mam za padeofila prozvali

  • JoJo21 14.09.2018.

    Osim sto je prelijepa jako je smijesna i uopce nije ''ufurana'' ni uzdignuta iako realno ima razloga biti, jako je prizemljena zenska...pogledajte joj gostovanja kod ellen degeneres urnebes

Komentiraj...
Vidi sve komentare