To je to što me zanima!

Sofia Vergara: Što god obučem, izgledam baš poput striptizete

Sofia je trenutno na odmoru sa suprugom u Italiji. Na društvenim mrežama objavila je fotografije kojima je pokazala kako i u četrdesetima oduševljava zavidnom figurom
Vidi originalni članak

Atraktivna glumica Sofia Vergara danas slavi 47. rođendan. 

Trenutno je na odmoru sa suprugom, glumcem Joeom Manganiellom (42). Na Instagramu je objavila fotografije od kojih su naročitu pažnju izazvale one gdje je Sofija u kupaćim kostimima te i dalje plijeni poglede zavidnom figurom. 

Osim kupaćih kostima, Sofia voli i izazovne ljetne haljine koje ističu sve njene atribute. 

PRISJETILA SE DEVEDESETIH Oduševila i Paris Hilton: Sofia Vergara objavila fotke u badiću

Što god obukla izgledam kao striptizeta, rekla je glumica i model Sofia Vergara s 13 godina zbog svojih bujnih grudi. Danas je napunila 47 godina i mišljenje joj se razlikuje. 

-  Zahvalna sam što ih imam i, iskreno, puno su mi pomogle u karijeri. Uvijek sam se osjećala seksi - rekla je Sofia.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada je imala 17 godina, na plaži u Kolumbiji, otkrio ju je tamošnji fotograf. Vergara je ubrzo započela karijeru u svojoj prvoj reklami za američko gazirano piće 'Pepsi' gdje je još uvijek imala svoju prirodnu, svjetliju kosu.  

- Inače sam prirodna plavuša, kao i moji rođaci, ali su mi u Hollywoodu sugerirali da potamnim kosu kako bi bila prava latino žena - rekla je glumica.

Nakon reklame za gazirano piće, dobila je angažman suvoditeljice u dvije popularne kolumbijske televizijske emisije što joj je donijelo i prve glumačke uloge.

Proslavila se ulogom Glorije u 'Modernoj obitelji', zgodne supruge slavnog 'Al Bundyja', odnosno Eda O'Neilla (73). Danas se smatra jednom od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procjenjuje na 120 milijuna dolara (oko 757 milijuna kuna). 

SVI GLEDALI U NJU Jedva su stale u haljinu: Sofia Vergara pokazala bujne grudi

Svojim atraktivnim izgledom privlačila je već na početku karijere, a čini se kako se i danas, dok je u četrdesetima, ništa nije promijenilo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bree77 11.07.2019.

    Meni je ona lijepa žena, sve joj lijepo stoji, jedino ne volim njezin engleski sa tim latino naglaskom, nikad ju nisam mogla gledati u onoj seriji Moderna obitelj, jednostavno iritira, ali lijepa i zgodna.

  • 10.07.2019.

    lijepa zena

  • Babaluji x 10.07.2019.

    mala baš super izgleda za svoje godine ;-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare