To je to što me zanima!

Doris Pinčić i šogorica imaju termin porođaja u istom tjednu

Doris i suprugu se ostvarila želja jer su priželjkivali da im drugo dijete bude djevojčica, a za sestricu je navijao i njihov sin Donat koji ju želi nazvati Gita
Vidi originalni članak

Glumica i voditeljica RTL-ove emisije 'Tri, dva, jedan -kuhaj!' Doris Pinčić Rogoznica (30) trebala bi roditi, kako tvrdi, krajem lipnja ove godine. Iako ona i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoznice (31) nisu javno otkrili spol drugog djeteta, učinila je to njezina šogorica Marina. Na društvenoj mreži objavila je da je riječ o curici. 

LIJEPE VIJESTI Prinova u obitelji: Doris Pinčić Rogoznica je trudna drugi put

- Mi četiri cure - napisala je uz sliku s voditeljicom iz restorana. Identičnu fotografiju je objavila i Doris te ju opisala riječju 'krafnice'. Dodala je kako je riječ o baby boomu u obitelji Rogoznica.

Bračni par Pinčić-Rogoznica već imaju sina Donata (3). Za magazin Gloriju, Doris je u prosincu prošle godine rekla kako su ona i suprug htjeli još jedno dijete i potpuno su spremni za njega. 

- To je za nas sve velika sreća - ispričala je voditeljica. Doris i suprugu se ostvarila želja jer su priželjkivali da im drugo dijete bude djevojčica, a za sestricu je navijao i njihov Donat. Otkrili su da sin želi dati novom članu obitelji ime Gita

DORIS PINČIĆ: 'Tata je noću hvatao hobotnice da bi mi omogućio školovanje'

- Kad je Doris prvi put doznala da je trudna, ja sam svirao na jednoj svadbi pa mi je samo poslala fotografiju testa. Sad smo oboje bili doma i sretnu vijest dočekali zajedno. Nisam se iznenadio jer smo to planirali, ali sam bio presretan - rekao je Boris. Par se vjenčao 2013. nakon godinu i pol veze, a glazbenik kaže da je tajna njihove 'dugovječnosti' možda u tome što ih veže veliko prijateljstvo i razumijevanje. 

Doris kaže kako je važan član obitelji i njihova kujica Rita, koja s voditeljicom često ide na trčanje. 

- Ona je toliko dobra da se pitamo čime smo je zaslužili - rekla je voditeljica. 

Pročitajte još i ovo! Prije i poslije: ovi celebrityji izoperirali su se do besvijesti.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • _l_ 04.04.2018.

    bilo veselo na obiteljskom roštilju

  • peppito 01.04.2018.

    to je jednostavno neopisivo koliko je ta žena iritantna, čim joj čujem glas moram okrenut program, a kamo li kad joj vidim facu.

  • MINISTAR_3 27.03.2018.

    Pozdravi Mirka i reci mu da ga svaki dan vidim u svom novćaniku,ostao mi je dužan 150 maraka još od žute Zastave 128 kad mi je slagao da nema za put i da će mi iste poslati poštom

Komentiraj...
Vidi sve komentare