To je to što me zanima!

Šok i nevjerica: U emisiji se poseksala s vjenčanim kumom

U emisiji 'Nema seksa bez kuma' na televiziji Happy žena je priznala da spava s mužem, ali i s vjenčanim kumom. Bijesnom suprugu je poručila da će biti starleta
Vidi originalni članak

U emisiji 'Luda kuća' koja se emitira na srpskoj televiziji Happy gledatelji su se dosad imali priliku načuditi raznim profilima ljudi, od ostavljenih ljubavnika, djevojaka kojima očevi brane udaju do onih svadljivih i prevarenih. No, nakon što vide emisiju 'Nema seksa bez kuma', koja će se emitirati u četvrtak u 23 sata, gledatelji će u najmanju ruku ostati šokirani.

- Istina je. U emisiji pod nazivom 'Nema seksa bez kuma' dama je priznala da spava sa svojim mužem, ali i s vjenčanim kumom te da to funkcionira godinama jer je muž alkoholičar i zapostavlja je – izjavio je voditelj Dejan Stanković.

Prema pisanju srpskog Pulsa, kum je pred svima u studiju njezinom suprugu pokazao kako treba voditi ljubav, od oralnog seksa pa nadalje. Pred publikom su se poseksali te mazali čokoladom i ljubili.

Nakon što je vidio snimku seksa s njezinim kumom, suprug je razvratnoj plavuši najavio rastavu.

- Očekivala sam razvod, nije me briga. Posvetit ću se karijeri starlete jer vjerujem da sam bolja od svih koje se promoviraju u novinama - uzvratila mu je supruga.

Idi na 24sata

Komentari 285

  • devilll 05.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • skadarka tanja 21.10.2012.

    malo sam pogledala na you tube i to nije za vjerovati ,,, pogledajte i povracajte ,,,

  • ivančica1 21.10.2012.

    aaaaaaaaaaaaaaaaa kolko gluposti ću još pročitati u 24 sata? kolko? ima li kraja ovim debilanama???'

Komentiraj...
Vidi sve komentare