To je to što me zanima!

Šok na albanskoj televiziji: Svi su vidjeli da pleše bez gaćica

Kejvina je nastupila u show programu u haljini s dva proreza koja se protežu gotovo do grudi. Također, nije nosila donje rublje i u nekoliko trenutaka pokazala je više nego što je trebalo
Vidi originalni članak

Albanska manekenka i voditeljica Kejvina Kthella uskočila je u crvenu izazovnu haljinu koja ne ostavlja mjesta za maštu i izvela prilično senzualan i provokativan ples i tu ne bi bilo ništa sporno da se sve nije odigralo na albanskoj nacionalnoj televiziji.

Kejvina je nastupila u emisiji, u kojoj je i sama voditeljica, u haljini s dva proreza koja se protežu gotovo do grudi. Također, nije nosila donje rublje i u nekoliko trenutaka pokazala je više nego što je trebalo dok je zavodljivo plesala.

Muškarci u studiju nisu znali što ih je snašlo, kao ni gdje da prvo gledaju - u bujno poprsje ili međunožje. Pogledajte kako je to izgledalo:

Kejvina je u Albaniji i jako popularna na društvenim mrežama, a njezin Instagram profil prati više od 30 tisuća fanova. To nije ni čudno s obzirom kakve fotke voli objavljivati.

Nije joj strano hvaliti se svojim atributima, a najčešće ističe svoj ravan trbuh i bujnu pozadinu. 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • bljuvotr 04.02.2022.

    tko je tu lud , pa pička se nigdje ne vidi ....

  • IvanaCavalic 19.11.2017.

    Ova zena ima zaista lijepo tijelo, i to joj je sav talenat. Ples je umjetnost, senzualni ples pogotovo. Ovo se nemoze nazvati plesom, ovo je skup nespretnih pokreta, bez osjecaja,ne prati glazbu, izgleda dobro zbog izgleda,performans nula!!

  • jadransko 08.11.2017.

    Šiptarica je to je minus!

Komentiraj...
Vidi sve komentare