To je to što me zanima!

Šok u 'Savršenom': Djevojke se sudarile, Iva završila u bolnici

Djevojke su za doručkom pisale motivacijska pisma ženama koje su bile žrtve zlostavljanja, a neke su se prisjetile i vlastitih iskustava. Kako bi ih razveselio, Goran ih je odveo na karting...
Vidi originalni članak

Dan je počeo Goranovim pripremanjem doručka za djevojke da bi se potom dotaknuli nekih ozbiljnih tema poput samohranog majčinstva i žena koje su bile zlostavljane.

UŽIVA U NJEMAČKOJ 'Savršeni' slavi 39. rođendan, djevojke ga zatrpale ponudama

Djevojke su, pišući motivacijska pisma ženama koje su se, nažalost, našle u takvoj situaciji, proživjele vrlo emotivne trenutke, a neke su se prisjetile i vlastitih iskustava...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako bi ih malo razveselio, Goran ih je poslije vodio na karting, gdje se dogodila manja nezgoda, sudarile su se Iva Runjanin i Hana Rodić pa je plavokosa Zagrepčanka Iva završila u bolnici.

Najbolja vozačica bila je Anezi, koja je potom dobila novi izazov koji je uspješno prošla!

Podsjetimo, u prošloj epizodi na ceremoniji ruža, Goran je crvenu ružu dao Aleksandri, Daisy, Klari, Ivi i Anezi, a bez ruža su ostale Nandi i Hana. I dok su svi u šoku i nevjerici gledali što se događa, voditeljica Antonija Blaće spasila je situaciju s bijelom ružom koju je Goran odlučio dati Hani, a Nandi je napustila vilu.

Koja je bila Anezina nagrada, kako je Goran reagirao kad je doznao da je Iva u bolnicu te koju je sljedeću kandidatkinju pozvati na spoj gledatelji mogu doznati večeras u 21 sat na RTL-u.

VIDI OVO! Božićna čarolija: Ovih 5 lokacija na zagrebačkom Adventu definitivno morate posjetiti!

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Bezveznjak231 13.12.2018.

    Ništa ne kužim. Jeli ovo neka sprdačina

  • Judita👥 13.12.2018.

    On sa Alex ima kemiju hehe

  • Mirjanaa 13.12.2018.

    Danas se svasta moze nazvati savrsenim

Komentiraj...
Vidi sve komentare