To je to što me zanima!

Šok u srpskoj 'Farmi': Pijani pjevač htio je istući kolegicu

Crnogorski pjevač, Bojan Tomović, sasvim je izgubio kontrolu. Iako su ga ostali farmeri pokušali smiriti, nije odustajao od namjere da se sukobi sa Zoranom
Vidi originalni članak

Bojan Tomović diskvalificiran je s 'Farme' nakon što je pijan izazvao incident u srpskoj verziji showa, piše srpski Kurir. 

Sve je počelo nakon što je jedan sat poslije ponoći preskočio ogradu i pobjegao s imanja, a iz produkcije su ga uspjeli vratiti. No ubrzo ga je iz takta izbacila pjevačica Zorica Marković pa je u jednom trenutku potpuno izgubio kontrolu. 

U kuću je uletio glasno vičući, a svako malo bi izgovorio pokoju psovku. Vidljivo je bilo da se htio sukobiti sa Zoricom. Ostali farmeri odmah su požurili smiriti situaciju, no pjevača nisu mogli obuzdati.

Izbačen je iz kuće zbog nasilnog ponašanja. Farmeri kažu da je izgubio razum jer je kombinirao pilule s alkoholom. 

Šokantni video pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • veoma opasna figura 03.09.2015.

    sudionike svih reality showova tog tipa bi treblo istuć

  • dazoh 03.09.2015.

    Može vas biti sram svih onih branitelja koji su dalui život i zdravlje za Hrvatsku a vi srpski šou,srpskog pjevača i srpsku pjevačicu stavljate u rubriku domaće zvijezde.

  • 02.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare