To je to što me zanima!

Šokirao publiku: Željko napao 16-godišnjaka zbog debljine

Željko Joksimović je kandidata Iliju Mihailovića bezobzirno pitao što namjerava napraviti s viškom kilograma, a potom mu savjetovao da odmah krene na dijetu
Vidi originalni članak

Željko Joksimović (43) osim ocjenjivanja pjevačkih kandidata, voli se osvrnuti i na njihovu tjelesnu kilažu. Tako je kandidata Iliju Mihailovića (16) u showu 'X factor' bezobzirno upitao što namjerava napraviti s viškom kilograma, a potom mu savjetovao da odmah krene na dijetu. Aleksandri Kovač njegov komentar nije bio na mjestu pa se pobunila i pitala publiku što njoj fali jer je i ona 'ugodnije popunjena', a zbunjeni dječak mu je odgovorio kako je već počeo paziti na prehranu.

No Ilija nije bio jedini koji je dobio takvu opasku. Bobanu Mojsovskom (25) iz Ohrida Željko je savjetovao da višak kilograma riješi plivanjem u jezeru. Obožavateljima se takvi Joksimovićevi komentari nisu svidjeli i smatraju da je pretjerao jer su oba mladića izuzetno dobri pjevači. Osim toga, brojne svjetske glazbene zvijezde imaju problema s kilogramima i to ih nije spriječilo da postanu uspješni glazbenici.

Idi na 24sata

Komentari 245

  • zokinjo 28.04.2015.

    Žalosno da je velika većina djece pretila

  • danho 28.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Bassa_1 27.04.2015.

    U ovakvim emisijama kandidati su samo lutke u predstavi. Ova izjava je strahovito podigla gledanost i komentare. To je sve smišljenjo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare