To je to što me zanima!

Solange progovorila o napadu na Jay Z-ja: Sad je sve u redu

Beyonceina mlađa sestra šogora je prvo verbalno napala, a zatim i fizički nasrnula na njega u dizalu početkom svibnja. Pobješnjelu pjevačicu je smirio tjelohranitelj
Vidi originalni članak

Solange Knowles (28) svojim likom krasi naslovnicu novog izdanja časopisa Lucky za koji je prvi put i progovorila o napadu na svog šogora u dizalu after partyja Met Gale u New Yorku početkom svibnja.

- Važno je da smo moja obitelj i ja u dobrim odnosima. Što smo imali za reći rekli smo u zajedničkoj izjavi i stojimo iza toga - rekla je Solange i inzistirala da ne postoje nikakve trzavice između nje i Jay Z-ja (44), piše Daily Mail.  

Beyonceina (32) mlađa sestra šogora je prvo verbalno napala, a zatim i fizički nasrnula na njega u dizalu, a nakon tjedan dana u javnost je dospjela video snimka incidenta. Smirio ju je tjelohranitelj i nitko nije ozlijeđen. U zajedničkoj službenoj izjavi obitelj Knowles-Carter nije navela pravi razlog napada, već tvrde da imaju problema kao i svaka druga obitelj. Strani mediji su nagađali da je Solange napala iz više razloga. Neki su tvrdili da je bila pijana ili drogirana i ljuta jer Jay navodno vara njenu sestru, neki su pak nagađali da je ljuta na njega jer joj nije pomogao u karijeri kako je i obećao.

Najmoćnija žena u industriji zabave odmah je stala na stranu svoje sestre, a potporu joj je javno pokazala tako da je na društvenim mrežama objavljivala njihove zajedničke fotografije. Narušenu sliku idilične obitelji također je pokušala vratiti objavljivanjem obiteljskih fotografija. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Maldini3 08.07.2014.

    e ako vara Beyonce onda stvarno ovo nema nikakvoga smisla...

  • Nerd86 08.07.2014.

    "Najmoćnija žena u industriji zabave" Možda je on najmoćniji muškarac u tom svijetu, ali ona žena, teško..

  • Babaluji x 07.07.2014.

    ima predobro tijelo za takvu hrabrost :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare