To je to što me zanima!

Sonja Kovač i Amar Bukvić pali u strastveni zagrljaj...

Mlada glumica i privatno je prijateljica s Amarom. Zato joj nije bilo teško s njim raditi intimne scene. Sonja u seriji zavodi provokativnim pogledima
Vidi originalni članak

Mlada psihijatrica Dorotea koju u Najboljim godinama glumi Sonja Kovač (24) zavela je sve seljane u Dragošju. No samo s Tomom, kojeg tumači Amar Bukvić (29), želi ljubavnu avanuru. Kaže da je intimne scene s Amarom lagano odradila jer su prijatelji.
- Psihijatrica je neiskusna mlada žena koja je željna provoda. Tomu je zavodila provakativnim pogledima - rekla je Sonja.
Tomina avantura neće proći nekažnjeno, jer će Jana, koju glumi Ivana Bolanča, prekinuti njihov odnos, te će pošteno namlatiti oca svoje kćerke Mire, čiji lik tumači Mateja Kruhak. Osim Tome i Doroteje i Marija Borić, koja glumi Zrinku, će se uskoro naći u kompromitirajućoj i nezavidnoj situaciji. Naime tužna zbog Damirovog odlaska, Zrinka će snimiti seksi fotografije koje će zatim zabunom poslati na službenu adresu policijske postaje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 26.01.2010.

    U toj seriji svi su toliko loši, od starih glumaca do mladih, pa sve preko \'\'priučenih\'\', tako da se ona savršeno uklapa.

  • hold 26.01.2010.

    ova mi zenska posebno ide na jetra...od prenemaganja dok prica pa do glasa....sto je najgore ne zna se unijeti u lik, najbolje joj lezi glumiti glupacicu

  • Iskrena 25.01.2010.

    ZNA SE TKO JE MAJKA TEREZIJA! NITKO TO OD NAS NE MOŽE BITI ! ALI OVO ŠTO SE KOD NAS RADI NA JAVI PREŠLO JE SVAKU GRANICU! KAŽU:DJECA SU NAM LOŠA? IZBACITE OVO S TV-a! DAJTE NAM VIŠE KOMEDIJA ILI NEŠTO VIŠE O NAŠIM HRVATSKIM KATOLIČKIM CRKVAMA PO CIJELOJ NAŠOJ HRVATSKOJ! ZAISTA SE IMA ŠTO POKAZATI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare