To je to što me zanima!

Sonja Kovač pokazala zaručnički prsten koji joj je poklonio Goran

Fotić nas je izmučio fotkajući naokolo poslije dobrih sat vremena, ali isplatilo se imati ovakve divne uspomene na naš dan, opisala je Sonja večer na Maldivima, koju nikada neće zaboraviti
Vidi originalni članak

Sinoć i danas je bilo nezaboravno, komentirala je influencerica Sonja Kovač (37) na društvenim mrežama objavu zaruka s profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par se zaručio na desetu godišnjicu veze, a Sonja je sada objavila fotografije prstena.

- Fotić nas je izmučio fotkajući naokolo poslije dobrih sat vremena, ali isplatilo se imati ovakve divne uspomene na naš dan! Ovo su samo neke fotke, realno imamo ih za tri života! Goran se nikada nije toliko slikao, a možete zamisliti koliko je bilo previše kad sam ja molila da je dosta! - napisala je.

ČESTITKE PLJUŠTE Sonju Kovač je dečko zaprosio na desetu godišnjicu veze na Maldivima: 'Magična večer!'

Sonja i Goran već tjedan dana uživaju na odmoru na Maldivima. - Zaruke na desetu godišnjicu! Ovo se dogodilo sinoć! Još sam sva pod dojmom. Bila je to magična večer... - napisala je Sonja na svom profilu.  Objavila je i video u kojem u pijesku ispisuje '10 years' ('Deset godina'), zatim se okreće i ugleda Gorana kako kleči pred njom s prstenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Idi na 24sata

Komentari 8

  • victori 28.03.2022.

    Zanima me kako njen tata reagira na golu stražnjicu i grudi koje pokazuje cijelom svijetu. Bez gole stražnjice i grudi ona ne može.

  • evaroso123 24.03.2022.

    ajoj...pa to je neki decec iz 8. razreda....ma u bit...Sonji svejedno....ccchahahahhahah

  • Rara Avis_1 24.03.2022.

    Lijepoooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare