To je to što me zanima!

Sonja Kovač prošetala centrom grada i pokazala trudnički trbuh

Za šetnju zagrebačkom špicom influencerica Sonja Kovač odlučila je obući sivu dugačku haljinu i bijeli kaput
Vidi originalni članak

Influencerica Sonja Kovač (39) subotnje jutro iskoristila je za šetnju centrom grada. Fotografi su je snimili, a ona je spremno pozirala i pokazala svoj trudnički trbuščić. Nedavno je proslavila 12 godina veze sa svojim partnerom, Goranom Mandićem, s kojim trenutačno čeka djevojčicu. 

POSVETILA MU EMOTIVNU PORUKU Sonja Kovač i njezin partner su proslavili 12 godina veze: 'Čeka nas najdivnije putovanje...'

Za šetnju zagrebačkom špicom odlučila je obući sivu dugačku haljinu i bijeli kaput.

Iako je pogled sakrila ispod sunčanih naočala, osmijeh nije skidala s lica. 

U ruci je nosila srebrnu torbicu, a svoju prepoznatljivu plavu kosu raspustila preko ramena. 

Prisjetimo se, Sonja i Goran su krajem prošle godine otkrili sretne vijesti, one da čekaju prvo dijete. Također je u siječnju rekla da čekaju djevojčicu, a onda otkrila i da su nekoliko godina pokušavali zatrudnjeti. 

TORTA I KONFETI Sonja Kovač je otkrila spol bebe

Nedavno je par proslavio 12. godišnjicu veze, na svom je popularnom Instagram profilu objavila niz zajedničkih fotografija i posvetila mu emotivnu poruku. 

- Sretna nam velika 12. godišnjica ljubavi! Bili smo na kraju svijeta, posjetili najljepša mjesta, vidjeli kultura, upoznali divne ljude a sada nas nakon 12. godina čeka najdivnije putovanje u životu - napisala je Sonja. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • simonairena 17.03.2024.

    znam trudna je al ovo je totalno krivi outfit da bog sacuva🫢🫢izgleda kao pokretni ormar ili stog sijena, totalni neukus( kao trudnica isto mozes biti ukusno obucena al ovo je🙈😂😂🤣)

  • lanai goga 16.03.2024.

    Ta ce bebu odmah voditi na turnir pokera tako da zna od cega se zivi odmalena a ne da zavrsi skolu i nade kakav posao familijarno ce ici po turnirima

  • balava nana 16.03.2024.

    Molim samo da se dijete ne zove kao ja! Majo, daj joj prijedlog, ali ne bez 2-3 uzastopna ista samoglasnika u "imenu"........

Komentiraj...
Vidi sve komentare