To je to što me zanima!

Sonja Kovač: 'Voljela bih useliti u svoju kuću i postati majka...'

Influencerica i glumica iz serije 'Zauvijek susjedi' nedavno je proslavila 36. rođendan te je povodom toga progovorila o budućim planovima u privatnom životu...
Vidi originalni članak

Influencerica i blogerica Sonja Kovač (36) sve češće pokazuje dečka na društvenim mrežama, a sad je javno progovorila o privatnom životu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sonja Kovač se ozlijedila na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže kako se u poslovnom svijetu ostvarila i da trenutačno još ima nekoliko neostvarenih želja u privatnom aspektu života. 

- Voljela bih kroz par godina useliti se u svoju kuću i ostvariti se kao majka - rekla je Sonja za magazin Story

Kovač je nedavno imala 36. rođendan, a budući da kao influencerica često putuje svijetom, bilo joj je čudno što je ovoga puta zbog pandemije korona virusa slavila u Hrvatskoj. 

- Mi možemo biti zahvalni više nego ikada da živimo u prekrasnoj zemlji s morem pa barem možemo malo otići na odmor. Već puno godina za svoj rođendan nisam bila u Hrvatskoj i sada je bilo predivno sto je naša pomeranka Boo mogla biti s nama - rekla je Sonja, koja se na društvenim mrežama pohvalila snimkom s rođendana. Naglasila je kako joj je to bilo dosad najljepše slavlje.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • jakosamo 27.08.2020.

    Šta je Sonja šeici slabo plaćaju kad još nemaš kuću...

  • realna😊 24.06.2020.

    Zbog tebe i tvoje blesave glume plavuse su prikazane glupe..Kao da nije dosta sto ih se omalovažava kroz povijest. Hvala ti PLAVUŠO

  • Krušo Hagur 24.06.2020.

    Odakle ovoj pare za putovati po svijetu kad je neradnica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare