To je to što me zanima!

Sonja se javila iz Barcelone: Ovo je užasno, ali dobro sam

Modna blogerica Sonja Kovač stigla je u Barcelonu u petak ujutro, nekoliko sati prije terorističkog napada u kojem je poginulo 13 osoba, a više od 100 je ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Bivša glumica i manekenka užasnuta je strašnim terorističkim napadom koji je sinoć pogodio Barcelonu. Sonja Kovač (33) u katalonski grad stigla je jučer ujutro i šokirana je hororom koji se zbio u poznatoj turističkoj ulici La Rambla, koja je prepuna kafića, dućana i restorana.

Objavom na Instagramu je svojim pratiteljima javila da nije nastradala u napadu.

- Jutros sam stigla u Barcelonu i užasnuta sam događajem koji se dogodio prije nekoliko minuta u jednoj od meni najdražih ulica na svijetu. Svima koji su pitali kako sam, poručujem da sam dobro. Hvala Bogu, imam previše posla na kompjuteru pa ne izlazim iz hotelske sobe. Pitam se kada će ovaj horor prestati - napisala je Sonja uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, a na kojoj ju vidimo kako pozira u Barceloni.

Napad je potresao i hrvatskog nogometnog reprezentativca, Ivana Rakitića (29), koji je nakon napada preko Instagrama sve zamolio da mole za Barcelonu.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • Johndenver 19.08.2017.

    Treba puno stvari da dokažeš da si pametan, ali samo JEDNA stvar je dovoljna da dokaže da si budala.

  • Johndenver 19.08.2017.

    Najteže je slušati čovjeka koji nema dovoljno duše da bi govorio dobro, niti dovoljno pameti da bi šutio... Ljudi dolaze do izražaja onda kada se mijenjaju situacije.. Čovjeka ćete najbolje upoznati ako ga promatrate kako se ponaša kad se nešto dijeli besplatno..treba vidjet na eventima gdje se skupljaju fafuljci..

  • bubamara2103 19.08.2017.

    Danas sam bila na plaži Skalete i baš sam lijepo provela jutro. Uskoro ekskluzivne fotografije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare