To je to što me zanima!

Sony misteriozan: Stiže li nam remake legendarnog filma?

'This means something. This is important.' smo po prvi put čuli 1977. godine. Vanzemaljci koje smo tada vidjeli, koji su nas oduševili, se možda vraćaju na kino ekrane
Vidi originalni članak

Sony Pictures objavio je misteriozan video na svojem kanalu na YouTubeu, pod nazivom 'This Means Something'. U videu pratimo kontrolu leta koja promatra susret s neidentificiranim letećim objektom, a video završava poznatom melodijom iz filma Stevena Spielberga, 'Bliski susreti treće vrste'.

Također, nakon što video završi, gledatelj može otići na stranicu wearestillnotalone.com, kako bi saznao više o viđenjima vanzemaljaca. Pitanje koje se postavlja je planira li Sony reboot ili možda nastavak filma iz 1977. godine.

Pogledajte video

Kako možete vidjeti, sam video je prepun referenci na originalni film. Uz sve što je viđeno, čak je i naslov videa povezan jer se video zove 'This means something', što je prvi dio rado citiranog dijela filma, 'This means something. This is important.', što izgovara lik Roy Neary.

Ideja da je u pitanju nastavak ili remake (reboot), sa Stevenom Spielbergom na čelu, je malo vjerojatna jer je redatelj iznimno zaposlen. Doduše, drugi redatelj može preuzeti pa bismo ipak mogli vidjeti što se u međuvremenu dogodilo s Royem, nakon njegovog odlaska s vanzemaljcima.

A ako je u pitanju reboot, kako smo obožavatelji ovog divnog filma, nadat ćemo se da Sony ipak neće otići u tom pravcu. Što mislite, čime će nas Sony iznenaditi?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dennyy 07.07.2017.

    Tko to MI? I kako je autor ovih članaka subjektivan, to je strašno.. hvali filmove samo koji se njemu sviđaju, dok neke klasike je nebrojeno puta popljuvao i to bezobrazno, samo zato što nije fan.. di samo nalazite novinare?

Komentiraj...
Vidi sve komentare