To je to što me zanima!

Soraja: Ja moram biti najljepša zečica jer imam savršeno tijelo

Bivša stanarka Big Brothera za srpski Puls je izjavila da ona mora osvojiti titulu najljepše zečice jer je potpuno 'pakiranje', ima savršen izgled i psihički je zdrava
Vidi originalni članak

Trebam pobjediti na natjecanju za titulu naljepše zečice jer sam, osim što savršeno fizički izgledam, psihički zdrava. Moji atributi su oni koji se traže. Mislim da zaslužujem tu titulu, pored poštovanja prema ostalim natjecateljicama, imam savršeno tijelo. Kao što bi se reklo, ja sam potpuno 'pakiranje', izjavila je Soraja Vučelić (25) za srpski Puls na pitanje zašto bi baš ona trebala osvojiti titulu naljepše 'zečice'.

Bivšu stanarku Big Brothera žiri sastavljen od urednika međunarodnih izdanja Playboyja nedavno je izabrao za jednu od osam najljepših zečica s prostora bivše Jugoslavije. U društvu sedam 'zečica' nedavno se ludo zabavljala prije velikog Playboy partyja. Soraja i djevojke u hotelu su se tukle jastucima i u grudnjacima i gaćicama valjale u perju.

- Bilo nam je super. Zbog treme smo se morale malo opustiti, barem pred moj rođendan pa smo pokidale jastuke. Zaista je bilo super - kaže Soraja koja je nedavno priznala da su se djevojke već trećeg dana snimanja potukle jer su ljubomorne jedna na drugu.

Nedavno je dobila glavnu ulogu u spotu Dare Bubamare i Stefana Cvijanovića Cvije. Otkrila je da u njemu nosi preslatku haljinicu s kristalima, vozi 'bijesan' auto i upada u noćni klub. Ukoliko pobjedi na natjecanju, koje će se emitirati na TV Pinku, Soraja će postati ponosna vlasnica još jednog vrijednog automobila. Nedavno si je priušitila novi Mercedes C klase i za njega iskeširala 50.000 eura (373 tisuće kuna).

Idi na 24sata

Komentari 111

  • lelo3003 26.11.2011.

    bahata,umišljena i plastična sponzoruša...nije ona nikakva ljepotica , daleko je ona od toga!

  • ja05 25.11.2011.

    kuku lele ima glavu kao tele :)

  • picuskin 25.11.2011.

    Pa sada teško češ biti najljepša,uz lošu glavu i silikonom punjena kokošja prsa.No ne tuguj tvoj je glavni adut kako ružne žene vole reči, unutarnja ljepota.Tu si dokazano nenadmašna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare