To je to što me zanima!

'Soraja je smjestila svodniku da je maknu s policijske liste...'

Najpoznatija balkanska starleta Soraja Vučelić (32) glavna je priča medija u Srbiji. Izvori bliski istrazi o podvođenju pjevačica i voditeljica tvrde kako iza cijele operacije stoji Soraja, koja za to ima dobar razlog...
Vidi originalni članak

Soraja Vučelić (32) se od prošle godine nalazi na popisu sigurnosno interesantnih osoba koje nisu dobrodošle, tj. ne mogu prijeći granicu i ući u Srbiju. U svibnju je vraćena iz zračne luke nakon što je iz Crne Gore sletjela u Beograd.

ZVJEZDANE GRUDI Soraja ima osmicu, a Avi otac platio silikone i smije ih gledati

Čim je kročila na srpsko tlo, rečeno joj je da, u skladu sa Zakonom o strancima, na osnovu kojeg se bez posebnog obrazloženja ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili sigurnosti države i njezinih građana, više ne može boraviti u Srbiji. Kako bi udobrovoljila policiju, smjestila je svodniku Mihajlu Maksimoviću, rekao je izvor blizak istrazi o aferi o podvođenju pjevačica i voditeljica za Kurir. 

Naime, iako živi u Srbiji, Soraja nema njihovo državljanstvo. 

- Ona je crnogorska državljanka, ali je do tada živjela u Srbiji. Otkad joj je zabranjen dolazak u Beograd, ona je na razne načine i preko različitih ljudi pokušavala da je skinu s tog popisa. Nedavno se dosjetila da pomogne srpskim istražiteljima u uhićenju Maksimovića, u nadi da će joj biti dopušteno da se vrati u Srbiju - nastavlja svoju priču izvor. 

Podsjećamo, početkom veljače uhićeni su Mihajlo Maksimović i njegov brat Dušan zbog sumnje da su organizirali lanac prostitucije. Nekoliko srpskih starleta i pjevačice ispitano je u tijeku istrage, a srpski mediji tvrde kako su sve kao glavnog organizatora imenovale Mihajla Maksimovića. Zbog toga je u Srbiji zaradio nadimak "Kralj estradne prostitucije". Navodno je baš Soraja dojavila policija gdje ii u kojem trenutku mogu pronaći dokaze i uhvatiti sve osumnjičene. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • info_punkt 23.04.2019.

    tko bi rekao da se ova bavila prostitucijom.

  • surivlaj 22.04.2019.

    Evo spisateljica sa ogromnim balonima

  • mibu 22.04.2019.

    Tekst za neki nopro časopis....

Komentiraj...
Vidi sve komentare