To je to što me zanima!

Soraja: Ne vozim ga, ali svojim Mercedesom sam oduševljena

Soraja Vučelić za srpski Puls izjavila je da svoj novi Mercedes neće voziti sve do utorka kad joj stižu nove tablice. Oduševljena je njime i jedva čeka da ga isproba
Vidi originalni članak

Bivša stanarka Big Brothera ne vozi novi Mercedes C klase za koji je nedavno iskeširala 50.000 eura (373 tisuće kn), piše srpski Puls. Soraja Vučelić (24), koja se cijelo ljeto vozila u novom Ferariju svog dečka, otkrila je da Mercedes neće voziti sve do utorka kada joj stižu nove tablice.

- Oduševljena sam novim automobilom, malo sam ga provozala, ali do utorka je parkiran. Tek u utorak stižu nove tablice pa ćemo vidjeti kako će se pokazati. Ali ja sam oduševljena i jedva čekam - rekla je Soraja i dodala da auto neće imati nikakve posebne tablice jer misli da bi to bilo previše.

Nakon što si je ostvarila želju i kupila automobil, Soraja je njegovu fotografiju objavila na Facebooku i ponosno pozirala pokraj njega. Tvrdi da je novac za automobil sama zaradila jer je poslije sudjelovanja u reality showu prodala stari Mercedes za koji je dobila 20.000 eura (148 tisuća kn), preko ljeta je radila kao promotorica u Haciendi, slikala se za Playboy i počela snimati emisiju 'Sve za ljubav' na TV Pinku. Dodala je i da je zaradila sudjelovanjem u 'Big Brotheru', u kojem je provela 15 tjedana, a u kojem su stanari zarađivali 1000 kuna na tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • uboica 03.11.2011.

    Ruzna ruzna a da stane pred vas gola usrali bi se jadnici

  • like clit lick 03.11.2011.

    ugly as shit by traditional standards,but she gets from greasy, sometimes even cars!!

  • Suntzu_1 03.11.2011.

    ruzna je ko prist..trebala bi dva skarnicla jedan preko drugog na tu facu

Komentiraj...
Vidi sve komentare