To je to što me zanima!

Soraja pokazala guzu: Može li smak svijeta na ovakav način?

Obučena samo u kratku bijelu majicu, koja joj je otkrivala trbuh, i crne gaćice Soraja je pozirala sama sebi ispred ogledala. Sliku je objavila na Facebooku
Vidi originalni članak

Sudeći prema 'lajkovima' na fotografiju, skoro tisuću ljudi sviđa se kako je Soraja zamislila smak svijeta. Starleta je na Facebooku objavila fotografiju svoje stražnjice i zapitala svoje fanove: 'Može li smak svijeta na ovakav način?'.

Obučena samo u kratku bijelu majicu i seksi crne gaćice,  Soraja je fotografirala sama sebe u ogledalu te je, kao i obično, istaknula svoju seksi stražnjicu.

Većina komentara pod fotografiju bila je pozitivna, a neki su čak napomenuli kako bi uz takvu guzu i zaboravili na smak svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • naviivo 17.01.2013.

    neznam zasto ju stalno reklamirate sta ima kod nje zanimljivo sto je puna silikona,toliko ima lijepih prirodnih djevojaka koje nisu niti malo umusljene kao soraja

  • maxinga 14.01.2013.

    pokazala guzicu "Smak svijeta" Nije jedina koja se voli hvaliti da ima dobru guzicu i pokazivati svijetu

  • Renaldo 04.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare