To je to što me zanima!

Soraja pokrila grudi te otkrila istesani trbuh i sićušan struk

Pozirala je ispred ogledala u bijeloj pamučnoj majici koju je 'narolala' do grudiju pa joj se vidio trbuh. Obučene je imala pripijene poderane traperice i bila jako seksi
Vidi originalni članak

Nakon što se dva puta skinula za Playboy, pokazivanje atributa ne predstavlja joj nikakav problem. Soraja Vučelić (25) na Facebooku je tako objavila još jednu provokativnu fotografiju. 

Pozirala je ispred ogledala u bijeloj pamučnoj majici koju je 'narolala' do grudiju pa joj se vidio utegnuti trbuh i sićušan struk. Obučene je imala pripijene poderane traperice te pokazala da je seksi i kad ima više odjeće na sebi. 

- Vide se rezultati treniranja, zar ne - napisala je ispod fotografije na koju je dobila niz pozitivnih komentara

Prsata Soraja na Facebooku često objavljuje fotografije u sićušnim kupaćim kostimima koji jedva prekrivaju njene bujne grudi, a voli istaknuti i čvrstu stražnjicu.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • eddy1973 27.04.2012.

    A gdje je taj sićušan struk?Uz prevelike silikone ljudi ne obračaju pažnju na njeno lice.... I prestani se slikati iphoneom...loša mu je rezolucija....

  • TijanaNikolić 27.04.2012.

    a jel??uvreda vam je kad napisem istinu ovim bolesnim hejterkama a kad te iste pisu svakakve najruznije reci za saru to ostavite jer ima 150 lajkova??pa kakvo je to pravilo i kako uopste mozete dozvoliti da pisu sta hoce,reci mrznje ,zlobe i,pakosti i ljubomore??i to sve jedna ista osoba sa raznih profila pise i pljuje jedne iste komentare sto godina i uvek bas te komentare stavite kao najvise lajkova u prvom redu ,nema veze ako vredjaju jednu devojku koja je prelepa i predobra i nije zasluzila toliku mrznju samo zato sto je tako lepa!!!!!!

  • TijanaNikolić 26.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare