To je to što me zanima!

Soraja: Svećenici me u svemu podržavaju, znali su mi mamu

Starleta se raspričala o duhovnosti te otkrila da je za Božić bila sa svećenicima. Kaže da joj zamjeraju fotografiranje za Playboy, ali shvaćaju da je to njen život
Vidi originalni članak

Mama je radila u crkvi i bila je super sa svećenicima koji su nam dolazili u kuću. Živjela je totalno drugačije od mene, rekla je Soraja Vučelić (25) za srpski Puls. 

Starleta se raspričala o duhovnosti te otkrila da je za Božić bila u Ostrogu sa svećenicima koji, kaže, podržavaju sve što ona radi, ne sviđa im se samo što se fotografirala za Playboy. Njena majka je, kaže, bila vjernica i radila je u crkvi, no Soraja se pronašla u drugom načinu života. 

- Ni ocu ni majci se nije svidjelo to što sam ugradila silikone, ali dobro, svako ima svoj put. Moja majka imala je svoj izbor i svoj život, ja imam svoj i to je to - kaže prsata starleta.

Bivša natjecateljica 'Big Brothera' kaže kako zna dosta djevojaka koje su iz finih patrijarhalnih obitelji, a nema, kaže, gorih od njih. 

- Idu sa svakim, ne biraju s kim će leći, ne biraju društvo, imaju razne poroke - kaže Soraja.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nemaveze888 29.01.2012.

    to samo kod nas ima toliko savršenih, prekrasnih, prezgodnih ljudi koji su uz to i bezgrješnih, savršenih moralnih vrijednosti, jedina im je mana što narušavaju svoje savršenstvo pokvarenim i usranim komentarima po ovakvim forumima i što uzimaju za pravo da prosuđuju nečiji izgled i ostavljaju komentare pune mržnje i osude o ljudima koje nikad nisu ni vidjeli ni čuli.

  • AdemKadric 27.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SunTzu 27.01.2012.

    sasvim logicno da se jedna ku* mota sa svecenicima:))) Ali sve oni kuze, naravno, zasto ne bi kuzili, ipak je ku**akluk manji grijeh od njihovog navlacenja deckica od 8-10 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare