To je to što me zanima!

Soraja u maniri prave zvijezde došla na Božićni Playboy party

Soraja Vučelić, koja se bori za titulu Playboy djevojke godine, zabavljala se u društvu osam zečica na Playboy Božićnom partyju u zagrebačkoj Shamballi
Vidi originalni članak

Bivša stanarka Big Brother kuće u petak se zabavljala na Playboy Božićnom partyju u zagrebačkom klubu Shamballa. Uzvanike je zabavljalo osam Playboyjevih zečica i deset hostesa izabranih na nedavnom castingu u Shamballi predvođenih Sorajom Vučelić (25) i DJ-icom Viktorijom Metzker.

Brojni uzvanici, među kojima su bili i boksač Stjepan Božić i nogometaš Ante Rukavina, zabavljali su se do ranih jutarnjih sati.

Soraja je u klub stigla u dekoltiranoj zlatnoj haljini i krznenoj bundi i ponosno pokazivala svoje Playboy fotografije koje je nedavno snimila. U srijedu navečer bila je na predstavljanju kalendara na kojem se nalazi s još četiri djevojke s kojima se bori za titulu najljepše zečice. Prema pisanju Pulsa na predstavljanje je kasnila sat i pol zbog čega su je ostale natjecateljice bijesno gledale i prevrtale očima. No ona je ignorirala njihova namrgođena lica i ponosno pozirala pred fotoreporterima. Od početka natjecanja Soraja ne skriva da su djevojke ljubomorne jedna na drugu i da svaka od njih misli da upravo ona mora pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • little John 27.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • feba 26.12.2011.

    Ako je predstavljanje ženskog roda i dalje kroz zečice još smo jadne i prejadne.Ja bih je namlatila pošteno što sramoti ženski rod.Nisu sve glupe i bolesne u glavu i nude tijelo u zamjenu za karakter.

  • user_132576 25.12.2011.

    e pogledajte sliku di pije... takvog prišta imam na čmaru... Sretan božić :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare