To je to što me zanima!

Soraja u problemima: Dečko je ljut jer sam pozirala za Playboy

Bivša natjecateljica Velikog Brata za svoje golišave fotografije u Playboyu kaže da su umjetničke, a ne vulgarne. Slikala se gola, s hokejaškim štitnicima i štapom
Vidi originalni članak

Fotografije nisu vulgarne, već umjetničke. Dobila sam samo pohvale, zaključila je bivša sudionica Velikog Brata koja se za Playboy slikala gola, samo u hokejaškim štitnicima i sa štapom u rukama. Glumila je junakinju iz kompjuterske igre, a izjavila je kako snimanje nije bilo lako.

- Moj dečko nije oduševljen, ali Bože moj, odljutit će se. Ostvarila sam san da se slikam gola - rekla je Soraja Vučelić (24) za srpski  Press.  Riječ je o njezinim fotografijama koje su objavljene u časopisu Playboy. Prije par dana s Majom Morales (22) bila je u Zurichu na Playboy zabavi. 

Osim što je pozirala za časopis, Soraja je postala i voditeljica emisije 'Sve za ljubav', a u posljednje vrijeme nimalo ne skriva da je zaljubljena i sretna. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • vedran_zgb 19.10.2011.

    to govorim prvenstveno jer znam kako je maja izgledala prije, i mogu ti iskreno reć da mi je bila baš lijepa cura a to šta si je sad uradila je druga stvar

  • Guzija 18.10.2011.

    samo joj ono malo pice izgleda prirodno

  • Prince Vegeta 18.10.2011.

    a prva slika pošteno može bit na naslovnici nekog pornića

Komentiraj...
Vidi sve komentare