To je to što me zanima!

Soraja Vučelić se pohvalila na Instagramu 'novim' suprugom

Starleta Soraja Vučelić navodno je udana za sina ruskog tajkuna. Ipak, obožavatelje na Instagramu nasmijala je fotografijom na kojoj je holivudsku zvijezdu 'proglasila' svojim suprugom...
Vidi originalni članak

Kontroverzna starleta Soraja Vučelić (32) ponovno je 'podigla prašinu' na internetu. Na Instagramu je objavila fotografiju koja je iznenadila i nasmijala brojne obožavatelje. 

- Moj suprug - napisala je Soraja u opis fotke na kojoj pozira američki glumac Jason Momoa (39), poznat po ulozi Khala Droga u popularnoj seriji 'Igra prijestolja'. Izgleda da joj je holivudska zvijezda zapela za oko pa ga je starleta odlučila 'proglasiti' svojim suprugom.

Inače, Soraja je navodno uplovila u bračne vode. Kako pišu srpski mediji, nedavno se udala za Vladimira, sina ruskog tajkuna, koji ju je zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, a na ruku joj stavio prsten vrijedan 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna). 

IZNENAĐENA STARLETA Suprug milijarder pokušavao probuditi Soraju: 'Tko si ti?...'

Šuškalo se da je starleta imala aferu i s nogometašem Duškom Tošićem (34), suprugom Jelene Karleuše (40). Navodno se Duško u Soraju zainteresirao na prvi pogled pa ju je jednom prilikom nagradio skupocjenom Cartier narukvicom, vrijednom oko 450 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice nisu za vezu, a Ribe ne podnose Lavove

Idi na 24sata

Komentari 47

  • bimbo1 21.06.2019.

    Hbt pa Soraja ima sve atribute izvan normalnih gabarita. 🙄

  • Thunjak 20.06.2019.

    Ovo ostalo necu ni komentirat ali sta je ovoj mazgi sa obrvama??

  • bosanac 20.06.2019.

    HHAHAHAHAHAHHAH nasmijao sam se grohotom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare