To je to što me zanima!

Sorry Tara, zauzet je: Dino je šest godina u vezi s pravnicom

Finalisti showa 'Zvijezde pjevaju', Tara Thaller i Dino, već su prvim nastupom ostavili dojam kako među njima frcaju ljubavne iskre. Njihovi duboki pogledi i zagrljaji dali su dojam kako se među njima nešto kuha
Vidi originalni članak

Njihova kemija probija kroz ekrane, obožavatelji se klade na to kad će napokon objaviti da su zaljubljeni, na društvenim mrežama su im napravili zajednički profil, ali izgleda kako je Dino Jelusić (26) već odavno zauzet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Finalisti showa 'Zvijezde pjevaju', Tara Thaller (21) i Dino, već su prvim nastupom ostavili dojam kako među njima frcaju ljubavne iskre. Njihovi duboki pogledi, intimni zagrljaji i držanje za ruke dali su dojam kako se među njima nešto kuha.

No čini se kako će onima koji navijaju da njih dvoje postanu par 'potonuti lađe' jer Dino već šest godina ima djevojku. Radi se o Stelli Kim Janković, djevojci iz Virovitice, koja je diplomirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Na društvenim mrežama nema mnogo zajedničkih fotografija nje i Dine, ali prema komentarima koje su pisali javno, vidi se kako su u vrlo bliskim odnosima.

ANKETA: ŠTO VI MISLITE? 'Dino i Tara su nevjerojatan spoj i najljepši par na estradi'

- Moja ljepotica, budimo čudni skupa, bebo moja - napisao je Jelusić na Facebooku uz mnogo srčeka.

Nakon što su Tara i Dino ušli u show 'Zvijezde pjevaju', krenuli su napisi o tome kako su njih dvoje skupa, a Stelli je to previše smetalo te je zaključala svoje profile na društvenim mrežama.

- Jako brzo planem jer sam temperamentna - rekla je za Telegram kojemu je pozirala samo u gaćicama i košulji još prije četiri godine kada je bila studentica. Nakon poziranja u donjem rublju radila je još nekoliko castinga, a izgleda kako ju je Dino u tome podržavao.

- Ovo vam je najljepši model koji ste dosad imali - napisao je ponosno pokraj njezine fotografije. Ali, gledatelji i dalje ne odustaju od svoje teorije da je Tara Dinina prava ljubav, što mladog pjevača živcira.

GLEDATELJIMA NE PROMIČE Ulovila kamera: Tara i Dino se držali za ruke. Ona ga češkala

- Ne, Tara i ja nismo skupa, samo se jako dobro slažemo. Od prvog dana kad su nas vidjeli skupa u produkciji svi su rekli ‘Ajme vas dvoje ste tako slatki zajedno’, tako da sam se nekako pripremio na to - objasnio nam je Dino.

U njegovu obranu stala je i pjevačica Ivana Kindl (41) koja se u showu natjecala s Krešimirom Sučevićem Međeralom.

- Što se tiče tih nekih prisnih momenata, svi smo uglavnom naklonjeni jedni drugima. Grlimo se, mazimo, držimo za ruke, dodirujemo. To je za sve normalne ljude zajedništvo, podrška, prijateljska ljubav - napisala je Kindl na Instagramu.

Dodala je kako svi zajedno prije nastupa pjevaju dječje pjesmice te da nose jedni druge na leđima. Tara je također komentirala njihov odnos te ga okarakterizirala kao ‘vrlo bliski prijatelji’.

- Jako ste slatki. Mi bi svi voljeli da vi završite na tortici skupa. Ali, zato služi showbiznis, da ljudi vjeruju u te priče - rekla im je zaneseno Danijela Martinović, jedna od članica žirija 'Zvijezde pjevaju' čije finale čekamo u subotu kada će Tara i Dino zapjevati po posljednji put.

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Katerina_2 20.04.2019.

    Daj ostavite ljude na miru!

  • sol 20.04.2019.

    Krivo, prva ljubav,

  • soleya 19.04.2019.

    Zašto je ljudima takav gušt pokušavati rasturiti drugima veze? Znači, u ovim emisijama tipa Zvijezde pjevaju ili Zvijezde plešu trebali bi nastupati samo slobodni ljudi, neoženjeni ili oni koji nisu u vezi, jer inače odmah kreću priče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare