To je to što me zanima!

'Sounds of Drum and Bass': U petak tulumarite u Aquariusu

NOVA DIMENZIJA ZABAVE Iza pulta će se ovoga puta naći postava DJ-a koje ne smijete zaobići. Upad je 20 kn cijelu noć, a party počinje 31. svibnja u 23 h
Vidi originalni članak

Klub Aquarius (A1) i ekipa Massive Destruction programa u petak (31.05.2013.) ponosno predstavljaju sljedeću u nizu fantastičnih večeri za sve ljubitelje najboljeg drum and bass zvuka, a sve to pod nazivom "Sounds of Drum and Bass". Ovog puta vas očekuju još tvrđi, masivniji i masniji beatovi, bassovi i dropovi koje će za svako sladokusno d'n'b uho puštati vrsni DJ-i do samoga jutra na A1 flooru kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu. Pored svega, ekipa Massive Destructiona je jednostavno odlučila zaobići okvire komercijalne glazbe, pa i njenu primjenu na flooru, te će vam prezentirati nešto drugačiju dimenziju zabave.

Svi smo pozvani na nezaboravnu, ludu i razbacanu noć uz zvukove Drum and Bass, Dubstep, Glitch Hop, Trap i ostalih sličnih zvučnih stilova. Dovoljno je samo prisjetiti se kako je to izgledalo prilikom održavanja prvog "Mind Destruction" eventa u Aquariusu i znati što možemo očekivati u petak na A1 flooru.

Iza pulta će se ovoga puta naći postava DJ-a koje ne smijete zaobići, a oni su: Pitch Please (Plasmapool / Bjelovar), Matroda (Plasmapool / Zagreb), Tim Hayden (Plasmapool / Zagreb) i Thomas Pijanecz (Zagreb).

Upad je 20 kn cijelu noć, a party počinje u 23 h. Vidimo se u petak (31.05.2013.) na A1 flooru kluba Aquarius.

Korisni web-linkovi:

* Aquarius klub (official)

* Facebook event

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare