To je to što me zanima!

Šovagović traži svoj bicikl: 'Ima staro zvonce, to me najviše boli'

Glumac ističe kako nije isključena mogućnost da ga je parkirao negdje da niti ne zna gdje, ali kako mu je teško jer nije vidio svoj bicikl od prošlog petka
Vidi originalni članak

Glumac Filip Šovagović (54) na društvenim se mrežama požalio kako mu je nestao bicikl. Zamolio je svoje pratitelje neka ga obavijeste ukoliko ga netko primijeti i objavio fotografiju bicikla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Poštovana ekipa, ako netko ima informaciju o mojem biciklu, molim vas, neka mi javi. Može i nagrada, a može i otkup istog u realnoj vrijednosti. Ima nove gume i staro zvonce, to me najviše boli, bio mi je kao prijatelj već gotovo osmu godinu, a sada ga nema - napisao je Filip.

Ističe kako nije isključena mogućnost da ga je parkirao negdje da niti ne zna gdje, ali kako mu je teško jer nije vidio svoj bicikl od prošlog petka.

-  Ne bih išao s teorijom otuđenja. Vidio sam ga u dvorištu Frankopanske 8 i od tada mu se gubi svaki trag - napisao je. 

Pratitelji su mu u komentarima pisali kako se nadaju da će ga pronaći, a bilo je i onih koji su se požalili kako su se našli u istoj ili sličnoj situaciji.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • post it 07.10.2020.

    Pa, zadnje kaj sam pročitala je da su mu ga našli :)Baš si srećković Šovagović :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare