To je to što me zanima!

Spajsice će se ponovo okupiti na vjenčanju Beckhamova sina, očekuje se i zajednički nastup?

Spajsica je prošli mjesec progovorila o mogućem okupljanju grupe, inzistirajući da sve njezine kolegice iz benda to strastveno žele učiniti, a sada će imati priliku razgovarati o planovima
Vidi originalni članak

Sve Spajsice će se po prvi put nakon mnogo godina okupiti na istom mjestu, a razlog tome je vjenčanje sina Victorije i DavidaBrooklyna Beckhama (22).

Victoria se navodno pobrinula da bivše kolegice iz benda 'Spice Girls' Geri Horner (49), Mel B (46), Emma Bunton (46) i Mel C (48) imaju mjesto na tom velikom danu.

No nejasno je hoće li pop grupa nastupiti na vjenčanju, piše Mirror. Legende 90-ih mogle bi iskoristiti tu priliku za razgovor o ponovnom okupljanje grupe, šuška se. 

Mel C prošli je mjesec progovorila o mogućem okupljanju Spajsica, inzistirajući da sve njezine kolegice iz benda to strastveno žele učiniti.

- Stalno pričamo o tome. Djevojke su imale sastanke i to je nešto što svi strastveno želimo raditi. Radimo na svim detaljima oko Covida kako bismo to pokušali ostvariti. - rekla je Spajsica.

Brooklyn bi se trebao vjenčati s 27-godišnjom Nicolom Peltz, a očekuje se da će se ceremonija održati na imanju Nicoline obitelji na Floridi 9. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare