To je to što me zanima!

'Učini nam uslugu i potrudi se da ne pobijediš na Eurosongu'

Pastora Soler u jednom intervjuu otkrila je da njezina moguća pobjeda na Eurosongu zabrinjava španjolsku javnu televiziju zbog financijske krize u državi
Vidi originalni članak

Španjolsku kandidatkinju za najbolju pjesmu Eurovizije u njezinoj domovini zamolili su i savjetovali da se 'potrudi' da ne pobijedi jer je zemlja u financijskoj i gospodarskoj krizi pa ne bi mogli na sebe preuzeti teret organizacije sljedećeg natječaja. 

- Molimo te, nemoj pobijediti - zamolili su Pastoru Soler i savjetovali, a 33-godišnja pjevačica u intervjuu za ABC Punto radio otkrila je da njezina moguća pobjeda najviše zabrinjava javnu televiziju TVE. 

- Ozbiljno mislim da nije vrijeme ni za Španjolsku ni za španjolsku televiziju da pobjedimo na ovom natječaju. Gomila novca potrebna je za organizaciju - izjavila je Soler te dodala da si Azerbajdžan može dopustiti pobjedu jer je bogat naftom pa imaju mogućnost organizacije natjecanja. 

Pastora u subotu nastupa u finalu Eurovizije s pjesmom 'Quedate Conmigo'. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Faustina009 25.05.2012.

    A kao ta pjesma nije spora i tugaljiva??? Mislim lošije od naše..Još će na kraju ona 'Rumunjka' pobjediti -mada ona nije Ruzmunjka, ona je Španjolka ili Meksikanka.

  • shPINa 25.05.2012.

    nema vise dobra ne dobra pjesma. sad se gleda ko moze a tko ne moze organizirati natjecanje. zalosno. kakva vremena???

  • bezinspiracije 24.05.2012.

    Super mi ova pjesma od Španjolske!

Komentiraj...
Vidi sve komentare