To je to što me zanima!

Spasitelj Cruise: Milijarderu je dao lovu da ne bi bankrotirao

James Packer milijune je izgubio jer je propala telekomunikacijska tvrtka u koju je ulagao. Cruise ga je savjetovao kako da se izvuče iz problema i posudio mu novac
Vidi originalni članak

Žena mi je prijetila rastavom. Dugovi su mi se gomilali i zbog stresa sam se udebljao. Nisam znao što raditi, a onda se pojavio Tom Cruise, rekao je u srcedrapajućem intervjuu australski milijarder James Packer (45).

Packerovo bogatstvo trenutačno se procjenjuje na 25 milijardi kuna, ali 2010. bio je na rubu bakrota. Milijune je izgubio jer je propala telekomunikacijska tvrtka u koju je ulagao.

- Cruisea sam upoznao dok je bio u braku s Nicole Kidman. Nismo bili prijatelji nego poznanici, ali nazvao me je kad je čuo da mi treba pomoć - kaže Packer.

Cruise (50) ga je pozvao u svoju losanđelesku vilu. Ondje mu je savjetovao kako da se izvuče iz problema, ali i posudio mu novac. Packer nije otkrio koliko je dobio.

- Zbog Toma sam postao scijentolog, ali sam ubrzo izašao iz sekte jer ne slušam tuđe naredbe. Tom se zbog toga nije naljutio. Važnije mu je bilo što mi je pomagao - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • chelseaMG 12.02.2013.

    lijepo. nadam se samo da je iskreno a ne s nekim ciljem.

  • seboreja 12.02.2013.

    Je l' ti sada pomažeš drugima kojima treba kinta? Pomažeš moj ku*ac...

  • ivanfilip 12.02.2013.

    Nekako mi se,ipak,čini da je gospon u scientološku sektu ušao zbog keša a ne Toma!! Koje cmizdravo licemjereje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare