To je to što me zanima!

Spava u ledenici: Donatella Versace boji se starenja..

Nije objasnila kako se štiti od hladnoće, samo je rekla da se užasava starenja. Iako voli estetske operacije, dizajnerici je lice od tolikih zahvata poprilično deformirano
Vidi originalni članak

Talijanska dizajnerica želi izgledati mlađe. Donatella Versace (57) izjavila je da redovito ide na tretmane botoksom jer ne podnosi bore. Dodala je kako joj je, osim lica, cijelo tijelo prirodno.

Da bi zadržala mladenački izgled, kaže, svaku večer spava u zamrzivaču. Nije objasnila kako se štiti od hladnoće, samo je rekla da se užasava starenja. Iako voli estetske operacije, lice joj je od tolikih zahvata deformirano. Na njezinu mršavom tijelu strše jedino silikonski umeci u grudima. Donatella, koja je nekoliko puta operirala nos, drži do izgleda jer želi uvijek izgledati poželjno. Jedino se ne želi odreći cigareta i viskija. 
- To mi je strast. Popušim barem kutiju na dan i duhana se ne mislim ostaviti - rekla je dizajnerica.

Talijanka je više puta izjavljivala kako toliko voli preplanulu put da nikad ne izbjegava sunce iako od pretjeranog izlaganja koža izgleda smežurano i ostarjelo.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • anna85 05.09.2012.

    a mogla se još u celofan zamotati

  • anna85 01.09.2012.

    koliko god da koristi preparate, botoks, spava u ledenici kuži se da ona nije više mlada. bolje bi izgledala bez svega toga i da se oblači primjereno svojim godinama.

  • anuschka36 02.07.2012.

    UJ FUUUUJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare