To je to što me zanima!

Spears će živjeti u celibatu dok obnavlja svoju karijeru

Pjevačici su trenutačno najvažniji karijera i sinovi. Otac Jamie je dobio trajno skrbništvo nad njenim poslovima dok liječnici ne odluče drugačije
Vidi originalni članak

Britney Spears (26), zaokupljena svojom karijerom i ponesena izlaskom novog albuma, donijela je neobičnu odluku. Neće se više seksati. Iako je uvijek mislila kako je nemoguće biti bez dečka, sada je odlučila izbaciti muškarce iz svog života.
- Britney je oduvijek voljela biti u vezi. No svjesna je i problema koji su s tim povezani. Iz prijašnjih propalih veza je dosta naučila. Ne želi opet pogriješiti i smatra da je trenutačno bolje biti sam - rekao je blizak izvor pjevačice. Osim što će se posvetiti karijeri, glavni cilj joj je što više vremena provoditi s djecom.

OTAC POSTAO TRAJNI SKRBNIK BRITNEY SPEARS
Jamie Spears je dobio trajno skrbništvo nad imovinom kćerke.
- Britney je na nekoliko naših sastanaka zahtijevala da se ne protivimo trajnom skrbništvu - rekao je njezin odvjetnik Andrew Wallet. Stručnjaci su objasnili kako otac neće zauvijek imati kontrolu nad poslovima svoje kćeri. Kada liječnici odluče da je pjevačica sposobna sama voditi brigu o svom životu, presuda koju je donio sud prestat će vrijediti. Trajno skrbništvo se donosi samo zato da ga se ne bi trebalo svako malo ponovno obnavljati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • britney_babe 01.11.2008.

    joj dajte se sterajte s tim glupim sranjima

Komentiraj...
Vidi sve komentare