To je to što me zanima!

Spears ukrali dnevnike, a i otkrit će se njene tajne?

Britney Spears je navodno ostala bez privatnih dnevnika koji se bave njenim psihičkim slomom koji se dogodio krajem 2007. i početkom 2008.
Vidi originalni članak

Američkoj pjevačici koja se priprema za turneju navodno su ukrali privatne dnevnike i video isječke s njenim intervjuima. Izvor blizak Britney Spears (27) otkriva da je ona u panici zbog toga.
- Nestali su dnevnici koji opisuju najmračnije godine u njenom životu. Očajna je jer želi da sinovi znaju samo njenu istinu - prenosi National Enquirer. Da nevolja ne dolazi sama, dokazao je i njen bivši menadžer Sam Lutfi. On se trenutačno nalazi u pregovorima s jednom televizijskom kućom. Namjerava napraviti show u kojem će otkriti sve Britneyne tajne.
- Sam je shvatio koliko bi zaradio od TV emisije i intervjua raznim časopisima - otkriva izvor blizak menadžeru, koji se na taj potez odlučio jer se nalazi u ozbiljnim dugovima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • britney_babe 06.02.2009.

    ma kakav dnevnik...svasta...lol

  • chuperak 06.02.2009.

    biti slavan,znači ne pisati dnevnike,ne se snimati dok se seksaš,pazi kako se ponašaš prema osoblju u restoranu,tko ti je danas decko,a tko sutra,jel ti viri malo sala ispod trbuha dok si digla ruke,jesi li rekla i jednoj prijateljici nesto jer bi ti ona mogla otkrit tu tajnu,uglavnom,kad ides na wc pazi da te tko ne snima,jer ako ti je govno danas cudnog oblika,vjerojatno ti u medije izlazi tvoja cijela povijest bolesti ! :))

  • gucica 06.02.2009.

    Ovo je katasrofa...i onda je napadaju da je imala krizu i ponašala se ludo,pa ko i nebi kad nema ni sekunde mira!Pa svatko normalan bi poludio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare