To je to što me zanima!

Spears/Federline parnica gotova nakon dvije godine

Usred završnih dogovora s Federlineom o podijeli skrbništva nad djecom Britney pregovara o ulozi u filmu sa nizom scena sado-mazo seksa
Vidi originalni članak

U dogovoru postignutom prošli tjedan Kevin Federline (30) je zadržao potpuno skrbništvo nad Seanom Prestonom (2) i Jaydenom Jamesom (1). Britney Spears (26) je dobila dva posjeta i jednu noć koju će sinovi prespavati kod nje na tjedan. Pjevačica bi do kraja godine trebala dobiti još jednu noć na tjedan s djecom. Britney je Kevinu dala 92.000 kuna alimentacije na mjesec, a platiti će i njegov odvjetnički račun od 1,150.000 kuna.
- Oduševljena je zbog više vremena koje će smjeti provoditi sa sinovima jer joj je to bila motivacija da preokrene svoj život. Zbog toga što se trenutačno o njenom životu brine otac više nije ni mogla tražiti - kazala je Britneyna odvjetnica.

BRITNEY GLUMI U SADO-MAZO FILMU
Pjevačica će u svom novom filmu biti u nizu scena s nastranim seksom. Spears trenutačno pregovara o ulozi u filmu ' The Knoxville Carjacking Party', koji se bazira na istinitoj priči o dvoje studenata koji su u Knoxvilleu bili oteti, silovani i ubijeni.
- Film ima puno sado-mazo scena u sebi. Misli se kako Britney može odglumiti prosječnu scenu seksa, ali u ove će biti jako intenzivne. Neke od njih će biti teško fizički izdržati - kazao je jedan od producenata filma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare