To je to što me zanima!

Specijalci stigli u trgovački centar zbog sestara Jenner

Mlađe sestre Kim, Khloe i Kourtney odlučile su pokrenuti svoj posao pa posljednjih dana predstavljaju svoju kolekciju odjeće. U Las Vegasu je nastao pravi kaos
Vidi originalni članak

Ovakva scena prije bi se mogla očekivati da je bio najavljen dolazak članova benda 'One Direction', no Kendall (17) i Kylie Jenner (15) iznenadile su se kad ih je u subotu dočekala hrpa obožavateljica i obožavatelja u trgovačkom centru u Las Vegasu. Članice reality obitelji Kardashian u trgovačkom centru predstavljale su svoju kolekciju odjeće naziva PacSun. Kylie je na Instagramu objavila fotografiju poludjelih obožavatelja koji su je došli vidjeti. 

- Ludnica u Las Vegasu. Volim vas sve i hvala što ste došli. Žao mi je što ne možemo doći do vas, ali zaštitari nas ne puštaju iz sigurnosnih razloga - napisala je Kylie pored fotografije nakon što je sve prisutne u centru upozorila da se smire jer bi se predstavljanje odjeće moglo otkazati. No, obožavatelji je nisu poslušali. 

- Stvari su se preokrenule. Došli su čak i specijalci. Vi niste normalni - napisala je Kylie na Twitteru. Djevojke su po uzoru na svoje starije sestre Khloe (28), Kourtney (33) i Kim (32) odlučile pokrenuti vlastiti posao. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • DanijelaGavran 20.03.2013.

    baš su slatke...

  • tessa 10 11.02.2013.

    Kolektivna histerija :)))

  • muskarac 11.02.2013.

    familija zna kako zaradit, to im se mora priznat

Komentiraj...
Vidi sve komentare