To je to što me zanima!

Spektakl na pomolu: Tamara je već odredila datum vjenčanja

PRIUŠTIT ĆE SI Tamara na svadbi želi nastup Eltona Johna. Za to će dati devet milijuna kuna. U prvoj bračnoj noći muža će zavesti seksi gaćicama od 5000 kuna
Vidi originalni članak

Kći Bernieja Ecclestonea udat će se 10. lipnja u luksuznom hotelu na jugu Francuske. Bogatašica će bračne zavjete izmijeniti s propalim brokerom Jayom Rutlandom (31), s kojim je u vezi oko pet mjeseci.

Na svadbu je pozvano više od 150 gostiju te će samo njihov smještaj stajati oko šest milijuna kuna. Na popisu uzvanika su vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson i njezine kćeri, princeze Beatrice i Eugenie. Slavlje će navodno trajati četiri dana. Tamara Ecclestone (28) na svadbi želi plesati uz pjesme Eltona Johna, kojemu je ponudila oko devet milijuna kuna za nastup.

Pjevač još nije potvrdio dolazak. Osim njega, želi čuti i Lionela Richieja. Bogatašica nije štedjela ni na rublju. U prvoj bračnoj noći muža će zavesti seksi gaćicama za koje je izdvojila 5000 kuna. Njezina sestra Petra (24) na svoju svadbu je potrošila oko 105 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • zeko0007 30.04.2013.

    samo su svemir i ljudska glupost beskonačni, razvod za 3-6 mjeseci -:))

  • sulejman_veličanstveni 30.04.2013.

    materijalno SJAJ I RASKOŠ duhovno JAD I BJEDA

  • zmajček_1 30.04.2013.

    čini mi se da nebu niš od toga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare