To je to što me zanima!

Spielberg i Ford skupa: Snima se i peti dio Indiane Jonesa

Nakon što je i Spielberg izjavio da je Harrison nezamjenjiv, a i nakon što je Ford sam potvrdio da bi se rado vratio u serijal, dobili smo i potvrdu da se snima peti nastavak Indiane Jonesa
Vidi originalni članak

Nakon izjave Boba Igera, ključnog Disneyjevog čovjeka zaslužnog za 'nabavku' Pixara, Marvela i Lucasfilma, da se peti nastavak 'Indiane Jones' zasigurno snima, izjavili smo da će vrijeme pokazati koliko ima istine u njegovim tvrdnjama.

Sudeći prema izjavama Alana Horna, predsjedavajućeg iz Walta Disneya, stvar je riješena i film nam stiže u kina. Iako je vijest o tom, petom po redu nastavku, malo iznenađujuća, glad za zlatom ipak je svojstvena filmašima, pa se ne bismo trebali čuditi.

- Indiana Jones je jedan od većih heroja filmske povijesti i ne možemo se strpjeti da stigne u kina 2019. godine. Rijetka je situacija da se nađe takva kombinacija redatelja, producenata i glumaca, i jako nas oduševljava što ćemo krenuti na tu avanturu s Harrisonom i Stevenom - izjavio je dužnosnik.

Službeni datum izlaska filma je postavljen praktički u sredinu blockbusterske sezone te godine, na 19. srpnja. A kako niti George Lucas niti Shia LaBeouf nisu niti na koji način spomenuti u sklopu najave filma, mišljenja smo da bismo mogli dobiti i dobar film, premda će Harrison u tom trenutku biti u poodmakloj 77. godini.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pametna ovca 16.03.2016.

    Nadam se da neće biti kao zadnji di jer ono je preloše bilo.

  • nikluk20 16.03.2016.

    why?.....ako budeopet onaj lebouf ondaje opet sve otišlo kvragu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare