To je to što me zanima!

'Špijunski’ rat Nikoline Ristović i Miše Grofa: Sada kada je moj špijunski identitet razotkriven...

U neviđenom sam strahu, ne izlazim iz kuće! Čak ne smijem reći na koji način su mi zaprijetili jer mi prisluškuju telefon. Ljubazno vam molim da me ništa ne pitate, pa ni o prodaji kuće, komentirao je Miša
Vidi originalni članak

Zvali su me iz hrvatske obavještajne službe i rekli da više ne smijem ništa pričati o njoj! Priprijetili su mi da budem miran i da njeno ime ne spominjem javno ni u kojem kontekstu, rekao je Miša Grof, svekar Nikoline Ristović ex Pišek. U intervjuu za Informer.rs iznio je prilično nevjerojatne optužbe protiv svoje snahe. Dodao je da već danima ne smije na ulicu i da izgleda kako Nikolina radi za hrvatsku službu. 

Srpski antikvar Miša oglasio se kako ga je strah komentirati vijest da je Nikolina prodala vilu u Zagrebu za 1,7 milijuna eura. Nekretninu je kupio njezin pokojni suprug Vidoje Ristović.

- U neviđenom sam strahu, ne izlazim iz kuće! Čak ne smijem reći na koji način su mi zaprijetili jer mi prisluškuju telefon. Njihova služba je vrlo jaka. Ljubazno vam molim da me ništa ne pitate, pa ni o prodaji kuće. Vidite da ona sve prodaje, a što ću ja?! Moram biti miran, kako su mi rekli... - kaže Miša. 

Nije trebalo dugo da mu Nikolina odgovori na bizarne optužbe. Na Instagramu je objavila sarkastičan status:

- Budući da mi je moj špijunski identitet razotkriven, bojim se da ću dobiti otkaz u SOA-i. Razmatram prelazak u MI6. Molim vas, nemojte nikome reći - napisala je.

'OSJEĆAM SE UŽASNO' Miša Grof o maserki s kojom je Vidoje proveo posljednje sate: 'Ne znam želim li pričati s njom'

Nikolinin suprug i sin Miše Grofa preminuo je 8. svibnja ove godine u Beogradu. Kako je pokazala obdukcija, umro je zbog zastoja srčanog mišića, a bio je i u poprilično alkoholiziranom stanju. Nakon sprovoda, započeo je medijski rat Nikoline i Miše oko Vidojeve imovine.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • klošarr 07.10.2022.

    Nikolina fuf. Fina

  • ludaluda 02.10.2022.

    lik se sprda,daj shvatite

  • zelena mamba 02.10.2022.

    Ovi su gori od Fazlinovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare