To je to što me zanima!

Splićanin izravno u borbu za 915.000 kuna nagrade

Nominiram Tessu i Maja-Paolu jer su djetinjaste, rekao je Arsen u Ispovjedaonici. On jedini nije nominiran pa tako ima šansu osvojiti 915.000 kn
Vidi originalni članak

Nominiram Tessu i Maja-Paolu jer su djetinjaste, rekao je Arsen u Ispovjedaonici. On jedini nije nominiran pa tako ima izravnu šansu osvojiti 915.000 kuna, koliki je trenutačni iznos glavne nagrade. Martina je nominirala Tessu i Maja-Paolu jer joj smeta što često mijenjaju raspoloženja. Veliki Brat nominirao je Krešu i Vedrana jer nisu uspjeli u potpunosti odraditi tajni zadatak. Trebali su stanare održati budnima, a još ih pritom i nasmijavati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Miss_Andrijana 09.12.2007.

    Vedran DEFINITIVNO treba pobijediti!!!! Najbolji je i zaslužuje tu nagradu. A ona Maja Paola Bože dragi, cura je tako dvolična točno se vidi!!!

  • muskarac 09.12.2007.

    ok su mi i Maja i Vedran i Arsen, ali jedna stvar mi nije jasna kod pojedinih komentara: čemu to (za Arsena) razmažen...... sinčić...... sin od odvjetnice...... košta košta......odvjetnica... bla bla bla, ti kometari su bez veze i poprilino pokvareni, pa nebi da je on jedini kojemu je mater advokat, uostalom prošlih godima su bili pojedinci koji su mogli sa parama g.... brisat(Lana, Hana, MATKO....)Za Arsena sam ja mislila da će bit bljak ali je ispa skroz ok

  • user_19847 09.12.2007.

    omg..on meni tako dize tlak..tako je zivcan..i ima neke svoje napadaje..bas bzvz..Vedran zasluzuje pobjedu..on mi je favorit..!!! Arsen...????nee..i nije bas iskren..!!! nekaze nitko uvjek ono sto mu je na dusi..pa ni on!

Komentiraj...
Vidi sve komentare