To je to što me zanima!

'Split': James McAvoy je za ulogu psihopata nosio i haljinu

Redatelj M. Night Shyamalan (Šesto čulo) još jednom će nas zgroziti do kostiju. Nakon godina neuspjeha, hoće li ovim filmom opet pokazati da je majstor strave i užasa?
Vidi originalni članak

Shyamalan, redatelj kojeg uglavnom pamtimo po čudnim i neočekivanim obratima u zadnjim trenucima filma ('Šesto čulo', 'Nesalomljivi'), vratio se s još jednim trilerom. Nakon poprilično dobre 'Posjete', koju je redatelj snimio za iznimno niskih pet milijuna dolara, a koji je zaradio preko sto milijuna dolara, umalo mu je oprošten 'Zemlja: Novi početak'. No izgleda da je i Shyamalan shvatio gdje je radio greške pa se vratio onome u čemu je odličan.

Universal nam donosi foršpan za film 'Split', kojeg je M. Night Shyamalan napisao i režirao. U psihološkom natprirodnom trileru glumi James McAvoy (Profesor X u novim 'X-Menima') a podršku mu daju Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, Kim Director, Jessica Sula, Sterling K. Brown, Betty Buckley i Brad William Henke.

Pogledajte video

McAvoy glumi Kevina, muškarca s 23 različite osobnosti koje se manifestiraju u njegovom umu. No njegova psihijatrica, dr. Fletcher (Betty Buckley), smatra da postoji i jedna osobnost koju nitko još uvijek nije vidio i koja će, kada se napokon pojavi, zavladati svima ostalima. Prisljen da otme troje tinejdžerki, Kevin, jedna od 'razumnih' osobnosti, bori se svim silama da ne bi podlegao mračnom čudovištu u sebi.

'Split' bi u kina trebao stići krajem siječnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare