To je to što me zanima!

Splitski festival obilježio je Madonnin ples i pjesma o lozi

NIMA SPLITA DO SPLITA Danijela je na festivalu kopirala kraljicu popa, bila je boss, u crnom kostimu i sa štapom u ruci, Grdović nije popio ni kapi alkohola...
Vidi originalni članak

Zvijezda večeri bila je Danijela Martinović (41). Nastupila je odjevena u stilu kabaretskih plesačica koje su oponašale američke gangstere iz ‘30-ih godina prošlog stoljeća.

Prema zamisli koreografa, Danijela je bila boss, u crnom kostimu i sa štapom u ruci, a plesačice su nosile crne šešire, bijele košulje i sive prugaste prsluke, pa i nije baš jasno kakve je veze njihov imidž imao s tekstom pjesme “Cappuccino”, koji govori o opijanju lozovačom.

Danijela je scenskim nastupom mnoge podsjetila na Madonnu s turneje “Sticky&Sweet” otprije četiri godine. Kraljica popa tad se na početku svakog koncerta pojavila na pozornici odjevena u crni kostim sa štapom u ruci, sjedeći u fotelji s naslonom u obliku slova M, a cijela pozornica svjetlucala je u roza boji.

Možda je to i inspiriralo Petra Grašu (37) da partnerici Danijeli napiše stihove: “Pije se cappuccino i dupla loza, prva, druga i sve je roza, aaa...”

Za razliku od Danijele, Mladen Grdović bio je odjeven u bijelu boju u skladu s pjesmom “Tu se nosi bila boja”.

Neki su od Grdovića i kompozitora Stipice Kalogjere očekivali više, ali je Mladen, kao i obično, bio odlično raspoložen iako je nastavio s apstinencijom i tijekom večeri nije popio ni kap alkohola. 

Kurbaša umalo s pozornice otišao u rodilište...

Robert Kurbaša (36), nastupio je s Klapom sv. Florijan i otpjevao baladu “Di si nekad bila”

- Supruga mi je u devetome mjesecu trudnoće i svaki tren može roditi. Da su mi to dojavili za vrijeme nastupa, pokupio bih se s pozornice i otišao u rodilište - izjavio je nakon nastupa na festivalu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • graziella 08.07.2013.

    Ni festivali nisu kao što su nekoć bili.Nekad nisi smio refren da izvedeš,a kamo li cijelu pjesmu,odmah bi te diskvalificirali iz daljnjeg natjecanja.Danas se sve pjesme vrte najmanje mjesec dana prije,tako da nema više čara gledati festivale.Pratim još samo Sanremo,jer je još uvijek po "starinski".

  • WOMANIZER 08.07.2013.

    znao sam!! hahaahaha ja sam već mislio da sam lud što vidim fejk madonnu! užas!! LOL

  • jazz2610 08.07.2013.

    Namještaljka, a sve u cilju da Kozomara i onaj napuhanko Pauletić osvoje zlatnoga galeba. Klapa "Šufit" i Marko Škugor nisu ni ušli u finale...ma dajte !

Komentiraj...
Vidi sve komentare