To je to što me zanima!

Spojilo ih kuhanje: Milivoj (72) najviše je kliknuo s Ankom (19)

PRAVO PRIJATELJSTVO Milivoj Mumelaš ima 72 godine i za sebe kaže da kuha za 10. Umirovljeni inženjer kemijske tehnologije na setu se osjeća kao kod kuće
Vidi originalni članak

Nisam se prijavio s namjerom da pobijedim, ali kad sam vidio prva jela koja su drugi natjecatelji skuhali, shvatio sam da bih mogao daleko dogurati, rekao je najstariji natjecatelj RTL-ova kulinarskog showa “3,2,1, kuhaj”, koji kreće večeras.

Milivoj Mumelaš (72) kuhati je naučio još kao dijete, a kaže da ni u Beču ne prave tako dobru sacher tortu kao što je njegova. Umirovljeni inženjer kemijske tehnologije na setu se osjeća kao kod kuće, a televizijsku ekipu i kolege osvojio je vedrim duhom i smislom za humor. Već prvi dan Milivoj je “kliknuo” s najmlađom natjecateljicom Ankom Cvitanović (19). Iako je razlika među njima čak 53 godine, postali su najbolji prijatelji.

- Zovem je ‘djevojčica’ i ‘moja unuka’ i već prvi dan smo se sprijateljili. S njom mogu razgovarati o svemu, o kuhanju i životu - kaže Milivoj. Tijekom godina kuhati je učio iz časopisa, knjiga i s interneta te poručuje svim mladim curama koje ne znaju kuhati da se nemaju čega bojati.

- Nije to problem. Moja je životna filozofija da nijedan kuhar nije pametniji od mene - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • FilipČović 24.03.2014.

    klikno bi nju djedica klikalica

  • dik 24.03.2014.

    E novinari moji...pa naslova asocira na ljubavnu vezu!?

  • ansevar 24.03.2014.

    Bravo dida, svatko sa toliko godina i kulinarskim stažom od 50 godina stvarno bolje kuha i više zna od svakog tamo mlatimudana u nekom "stručnom" žiriju.Njihovo umijeće slaganja jednog lista rikule sa komadićem mesa velićine pivskog čepa pa preliveno sa dresingom od "bogtepitačega" vrlo je lako nadmašiti.Jednu dobru kokošiju juhu i sos od paradajza ne bi znali napraviti da liči na juhe naših baka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare