To je to što me zanima!

'Spolni organ mu izgleda kao da su ga odrezali pa opet zašili'

Nije mi se to činilo kao obični ožiljak od obrezivanja i djelovao mi je interseksualan. Kad sam pogledala bolje, vidjela sam da nema testise, rekla je Young koja je sudu priložila i haljinu koju je nosila tog dana
Vidi originalni članak

Dok se na Manhattanu nastavlja suđenje hollywoodskom producentu Harveyju Weinsteinu (67), svako malo 'procuri' novi detalj njegovih perverzija. Manekenka Lauren Marie Young (30) izjavila je da ju je Weinstein spolno uznemiravao 2013. u hotelu na Beverly Hillsu kada su se našli kako bi joj on ponudio jedan od scenarija koje je pisao.

Young tvrdi da ju je u kupaonicu s producentom zatvorila njegova prijateljica, Claudia Salinas, gdje je Harvey počeo masturbirati. Prisutne u sudnici manekenka je šokirala dok je opisivala Weinsteinovo spolovilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Njegov penis nije izgledao normalno. Izgledao je kao da je bio odrezan pa ponovno zašiven. Nije mi se to činilo kao obični ožiljak od obrezivanja i djelovao mi je interseksualan. Kad sam pogledala bolje, vidjela sam da nema testise - rekla je Young koja je sudu priložila i haljinu koju je nosila tog dana.

Fotografije koje pokazuju unutrašnjost hotelske sobe na Beverly Hillsu priložene su sudu. Lauren nije prva svjedokinja koja je opisala Weinsteinovo spolovilo. Glumica Jessica Mann (34) detaljno je opisala svoje navode da ju je Weinstein prisilio na oralni seks u ožujku 2013. u hotelskom apartmanu u New Yorku.

ZLOSTAVLJAO JE 2013. Weinsteinova žrtva: 'Bila sam u šoku, pa on niti nema testise'

- Kad sam ga potom vidjela golog mislila sam da je deformiran ili da je dvospolac. Nisam mogla shvatiti je li on žrtva opeklina, ali ima smisla. On uopće nema testise, činilo se kao da ima vaginu, ali ima penis. Bila sam u šoku - rekla je.

Inače, porotnicima na suđenju u utorak su pokazane fotografije na kojima je bivši holivudski producent gol, usprkos protivljenju njegovih odvjetnika.

Weinstein nije odgovorio novinarima o tome što misli o tome da porota vidi njegove gole fotografije. No njegova odvjetnica Donna Rotunno rekla je u e-mailu da su fotografije pokazane 'iz jedinog razloga - da posrame gospodina Weinsteina.'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Pero Konta 06.02.2020.

    Ali zanimljivo je to da svi moćni ljudi koji odu u zatvor odmah obole od raznih bolesti postanu ne pokretni senilni zbog zatvorskog ptsp - ja 😂😂😂😂😂😂 kao i ivo sanader.

  • x00x 06.02.2020.

    dosla je kod njega u hotelsku sobu da joj ponudi scenariji... ajte najte

  • x00x 06.02.2020.

    donijela haljinu koju je nosila 2013te?? 7 god kasnije! vjerojatno jos sa tragovima svega jer je bila fino vakumirana za buducnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare