To je to što me zanima!

Sporazumjeli su se; Marijana i muž potpisali su rastavu braka

Dogovorili su kako će rasodijeliti 775.000 kuna koje je Marijana osvojila pobjedom u 'Big Brotheru' te tko će od njih brinuti za dvoipolgodišnju kćerkicu Korinu koju imaju
Vidi originalni članak

Bliski prijatelj obitelji otkrio nam je da su Marijana (27) i ivan Čvrljak (32) potpisali sporazumnu rastavu braka. U tiskanom izdanju 24sata pročitajte detalje njihova sporazuma. 

Saznajte kako su raspodijelili 775.000 kuna koje je Marijana osvojila pobjedom u 'Big Brotheru' i preostalu imovinu te tko će od njih i kako brinuti za dvoipolgodišnju kćer Korinu koju zajedno imaju. 

Ivan je Marijani postavio i neke uvijete koji se tiču njihove kćeri, a Marijana ih je bez pogovora prihvatila. 

Čvrljkovi se rastaju jer je Marijana Ivana varala s Nikolom Nemeševićem (22). Seksali su se pred kamerama u Big Brother kući, a sad imaju i identične tetovaže 'Ne žalim ni za čim' kao iskaz ljubavi.

Detalje o rastavi Marijane i Ivana Čvrljka pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u nedjelju!

Idi na 24sata

Komentari 126

  • mimaca 26.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • skivey 26.09.2011.

    glupa kurva

  • papillon 25.09.2011.

    uopće nisu bitni! šteta trošit stranice novina na njih!zar nema zanimljivijih tema? ili je najbitnije kako potrošit nešto što nikako nije smjela ni dobit.kako došlo,tako i otišlo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare