To je to što me zanima!

Sportske novinare u ovakvom izdanju još niste vidjeli: Julije Cezar, Sulejman Veličanstveni...

Turska kupelj, sapunice, kava, čak i kebab, zatim Sulejman Veličanstveni i Kemal Ataturk pa Sveti Nikola i Julie Cezar. Sve su to teme koje je ekipa u pregledu Turske na sebi svojstven način prikazala
Vidi originalni članak

Sportska redakcija Nove TV, predvođena nagrađivanim dvojcem Vladom Bobanom i Stipom Antonijevićem, još jednom je odradila vrhunski posao. Iako smo već navikli na njihovu domišljatost i kreativnost, u jučerašnjem predstavljanju Turske kao protivne momčadi nadmašili su sami sebe i stvorili pravo malo remek-djelo.

Turska kupelj, sapunice, kava, čak i kebab, zatim Sulejman Veličanstveni i Kemal Ataturk pa Sveti Nikola i Julie Cezar. Sve su to teme koje je ekipa u pregledu Turske na sebi svojstven način prikazala, dotaknuli su se i razornih potresa, a sve je završilo turskim navijačima, Hakanom Sukurom i jednim imenom kojeg se baš ne vole prisjećati.

Reportaža je snimana na setu najgledanije domaće dramske serije Kumovi, u njoj je, uz goste, sudjelovala cijela sportska redakcija Dnevnika Nove TV koja je ovom prigodom progovorila turskim jezikom i pokazala izniman glumački talent, a veliki dio snimljen je u jednom kadru, navode s Nove TV. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare